Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek tőlem a férfiak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem az egyik a gyàrba ahol dolgozom.Ha talàlkozok vele a folyosòn akkor lenèz a földre ìgy megy el mellettem.De az üzembe ha többen vagyunk ès hülyèskedik valakivel,mindig ràm nèz,a szemembe,làtja hogy èn is nevetek,ùgy èrzem hogy tetszek neki.De ha egyedül vagyunk akkor nem szòl semmit.Èn alapbòl komoly vagyok àltalàban,mert gàtlàsos vagyok,nem merek megszòlalni.Esetleg ezt fèlre èrtik?Mit csinàljak,hogy merjen közeledni?Ùgy làtszik az nem elèg,hogy nevetek a viccein.2017. okt. 8. 07:47
2/13 anonim válasza:
Probaltal mar beszelni vele kettesben?
3/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fordítva áll a fejeden a sapka? :D
4/13 anonim válasza:
A többi is fel tőled, vagy csak ez az egy?
5/13 anonim válasza:
Miért kérdez mindenki mikor válaszolni kéne? :D
6/13 anonim válasza:
Nem visz el ám a rendőrség ha netalántán valami egyértelmű jelet küldesz neki (nem szempillarebegtetést meg hajbizergálást) avagy neadjisten odamész és beszélgetésbe elegyedsz vele!
7/13 anonim válasza:
Szerintem taszítja a helytelen ragozás és az írásjelek utáni szóköz hiánya. Egyébként meg nem fogsz belehalni, ha kicsit egyértelműbben a tudtára adod, hogy tetszik neked, vagy netán még közlöd is vele.
8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nèmet èn meg mèg csak most tanulom a nèmetet,ès ezèrt mèg nem nagyon merek beszèlni(kint dolgozom).De règebben se nagyon mertek közeledni,olyan komoly vagyok
2017. okt. 8. 10:23
9/13 anonim válasza:
Ahogy látom se a magyar, se a a német megy. Ez kellemetlen.
Hol kérdésre - ban/ben
Hová kérdésre - ba/be
Hol dolgozol? GYÁRBAN! A falra tudnék mászni, amikor helytelenül írják-mondják. Hol - üzemben.
Magadtól is tudod a választ a kérdésedre.
Ha gátlásos vagy, nem mersz megszólalni, akkor néma gyereknek az anyja se fogja megérteni a szavát.
Mivel nem beszélsz jól németül, ezért még inkább bajban vagy. Ő meg ugyanezt gondolja, hogy hiába szólít meg, nem fogod érteni és ott vagytok, ahol a part szakad.
Mit csinálj? Tanulj meg németül vagy keress egy magyar pasit. Ezen kívül pedig legyél kezdeményezőbb és nyitottabb.
10/13 anonim válasza:
A nők is csinálják ezt elég gyakran. Akkor ők is félnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!