Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haverkodik vagy lehet akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverkodik vagy lehet akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki olyan fura velem, azt hittem kicsit dilis, de aztán ahogy egy haveromnak meséltem azt mondta hogy ez érdekes és lehet hogy jó vagyok nála.

Igazából van barátja, ezért nem is értem.

Nekem meg más tetszik, de ő lesz*r engem úgy néz ki.

Mindig megkérdezi miújság, ha rámnéz elmosolyodik (bár ilyenkor nem tudom h miért lehet hülyén nézek ki? :o)

meg hosszasan a szemembe néz, integet nekem.

Meg mondta hogy többen mennek kajálni, baráti társasággal és mondta h lenne e kedvem..

Szóval a haverom beleültette a bogarat a fülembe úgymond.

Nagyon sokat viccelődünk, ő is meg én is.

Egyébként jó csaj is, vonzzó, csak akkor ugye nekem más tetszett és alapból nem volt vele ilyen célom.

Bejelölt facebookon is.

Meg kérdezni szokott tőlem sokat, van amikor jelentéktelennek tűnő dolgot.

2017. jún. 19. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki.
2017. jún. 19. 23:55
 2/3 A legrosszabb ***** válasza:
90%
El fogja érni, hogy túlságosan is megkedveled, aztán amikor végre coming out-olsz neki, akkor fogja odadörgölni az orrod alá, hogy "bocsi, van pasim", meg "félreértettél engem". Nem kell az ilyeneket komolyan venni, s többet belelátni a szituációba. Hülyéskedj, baromkodj vele, de ne hajts rá, felesleges.
2017. jún. 20. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:

érdekes és sosem coming outoltam csajnak

amikor olyan helyzet volt lekaptam a leányzót és ennyi

2017. jún. 20. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!