Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek tőlem a férfiak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem az egyik a gyàrba ahol dolgozom.Ha talàlkozok vele a folyosòn akkor lenèz a földre ìgy megy el mellettem.De az üzembe ha többen vagyunk ès hülyèskedik valakivel,mindig ràm nèz,a szemembe,làtja hogy èn is nevetek,ùgy èrzem hogy tetszek neki.De ha egyedül vagyunk akkor nem szòl semmit.Èn alapbòl komoly vagyok àltalàban,mert gàtlàsos vagyok,nem merek megszòlalni.Esetleg ezt fèlre èrtik?Mit csinàljak,hogy merjen közeledni?Ùgy làtszik az nem elèg,hogy nevetek a viccein.2017. okt. 8. 07:47
11/13 anonim válasza:
9- es nyelvtannáci ,azért enyhén kínos ,hogy már az első mondatod sem helyes nyelvtanilag és értelmetlen :D "Ahogy látom se a magyar, se a a német megy."
12/13 anonim válasza:
Csodálkozik, hogy miért nevetsz a viccein, mert tudja, hogy nem érted.
13/13 anonim válasza:
Ugyan ez vagyok én is,csak pepitában, meg lányban.
Ugyan igy gyárban vagyok, ugyanígy egy német tetszik, de amit leírtál én csinálom azt: A munkaállomásról bőszen, bátran nézegetek felé,de ha szembe jön velem, lesütöm a szemem, gyorsan elszlisszolok.
Magamból kiundlva, nem fél Tőled az illető, csak ugye tetszel neki, ergó fél attól, hogy hibázik/bénázik és egyből másként fogsz rá nézni. De ezt most ne ved magadra,csak ha az embernek tetszik valaki, nagyon kritikus önmagával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!