Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnek tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal de a testem majdnem olyan mint a 20 éves lányomé, tudom nem ez a legfontosabb, de örülök ennek.és kerülnek a férfiak, nem mernek hozzám odajönni, beszélgetni. Sok ismerősöm van, es vannak akik tetszenek is. Adok egy kis jelet, de nem történik semmi sem. Komoly kapcsolatot keresnék, de néha már csak az is jó lenne ha valakivel együtt aludnék, átölelne stb.Mi lehet velem a probléma, esetlek kép alapján ha valaki véleményt mondana megköszönném.
2023. nov. 16. 15:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Mik azok a kis jelek? A férfiak híresek arról, hogy a nagy jeleket se veszik észre
2023. nov. 16. 16:35
 12/31 anonim ***** válasza:
71%

Nem hinném hogy ha jó nézel ki és egyértelmű jeleket adsz nincs olyan férfi !

Lehet magasra teszed a mércét?

2023. nov. 16. 16:36
 13/31 anonim ***** válasza:
Kelet mutass magadról, küldj privátba.
2023. nov. 16. 16:40
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
Szexre, szórakozásra szinte bárkinek kellenél. Másra nemigen.
2023. nov. 16. 16:41
 15/31 A kérdező kommentje:
14. Kitudnád ezt bővebben fejteni?
2023. nov. 16. 17:32
 16/31 anonim ***** válasza:
63%

3-as vagyok, onnan tudom, mert átmentem ezen. A kis jelek itt azért sem érnek sokat, mert a jó hírét senki nem fogja kockára tenni a bizonytalanért és nyilván a körülötted levő férfiak egy része a korod alapján házasnak gondol. Épp ezért a társkereső és egyéb fórumok az, ahol vadásznak a hozzád hasonló nőkre azok, akik más módon nem mernének közeledni. Nem tőled félnek, hanem a jó hírüket féltik. Amúgy ha bátrabban mernél jeleket adni, egyértelműbbet, biztos hogy lenne jelentkező a környezetedben is, de úgy őszintén, olyan sok független vonzó pasit ismersz? Házasok meg nem mernek megmozdulni egy kis szempillarebegtetésre. A társkereső egy mesterséges közeg, kötődés nélküli ismerkedésre, könnyű a ghosting meg a csak szex alapja, mert kötődés nincsen, miért lenne. De ha szexhiányod van, az egyik leggyorsabb módszer. Kielégíteni nem fog, de nagyon hamar eljuthatsz a felismerésre, hogy jobb nekünk szex nélkül. Én nem tudtam elválni, bár semmi sincs a férjem meg köztem, akkor se lenne semmi, ha egy este nem aludnék otthon, ezt mégsem írhatom ki magamra, így marad a magány. De sokkal jobb nem lenne a helyzet, ha egyedül lennék, akkor sem. Pont azért, mert én sem szeretek társkeresőn egy nyamvadt fotó alapján árucikk lenni meg árucikkek közt válogatni, mintha semmi másból nem állna az ember, mint az a néhány vonás. Ráadásul ahány kép, annyi arcom van.

A korosztályom foglalt és huszonéves nőkbe szerelmes. A 10 évvel idősebbeknek már fel se áll. Hát én feladtam már régen.

2023. nov. 16. 17:42
 17/31 anonim ***** válasza:
A komoly kapcsolatot kereső férfiak szerintem túl nagy falatnak gondolnak. Vagy lehet nagyon kihívóan öltözködsz. Saját magamból kiindulva inkább egy szolidabb kinézetű nőnél próbálkoznék inkább. 39/f
2023. nov. 16. 17:53
 18/31 anonim ***** válasza:
#17 vagyok, ha gondolod küldhetsz képet!
2023. nov. 16. 17:54
 19/31 anonim ***** válasza:

Inkább a személyiségeddel lehet szerintem gond. Légy határozottabb, magabiztosabb, ha már azt mondod, hogy:

"...de a testem majdnem olyan mint a 20 éves lányomé...".

2023. nov. 16. 18:11
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

Ha az a kis jel amit adsz nem az hogy elhivod a pasit valahova, akkor elmész te is a fenébe :D

Majd ha normálisan kifejezed az érzéseidet és mégis mindenki elutasít, na akkor ráérsz parázni.

2023. nov. 16. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!