Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy úgy érzem sokszor, hogy félnek tőlem a férfiak?
Ez különösen azóta tűnt fel, mióta nemrég elkezdtem dolgozni egy üzletben.
Sokszor tapasztalom azt, hogy nagyon bámulnak, esetleg néha valaki viccelődni is próbál, vagy bókol, de még ez is ritka, a többségen azt látom, hogy nagyon zavarban van.
Szóval, konkrétan randira nagyon - nagyon kevesen hívnak el, azt csak interneten keresztül.
Néha kipróbálom, hogy valakit megszólítok, vagy kérdezek tőle valamit, és látszik rajtuk, hogy megorulnek neki, de zavarba is jönnek.
Nem értem, mi bajuk van, vagy hogy mitől lehet ez.
Nagyon szép lánynak tartanak egyébként, viszont én nagyon kedves szoktam lenni mindenkivel, abszolút nem vagyok megközelíthetetlen, bár kicsit félénk az igen.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy kivétel nélkül minden ilyen srácnak barátnője van.
24N
Lehet,hogy a szépséged, kedvességed az ami kiváltja a pasikból azt,hogy egy ilyen nő biztos foglalt, vagy ilyen módon megközelíthetetlen.
Szeretnél ismerkedni? Akkor próbálj valami +-it is belevinni a kiszolgálásba. Nem tudom milyen üzletben dolgozol,ha kisebb forgalmúban jobban van időd, lehetőséged, a nagy forgalomnál kevesebb.
Ha helyes, okos lány vagy, nem hiszem,hogy Neked kell lépned, majd jön a lehetőség csőstől csak járj nyitot szemmel és ismerkedj.
Mert a legtöbb pasi csóró, és ez mentálisan kasztrálja őket.
Megnéznek, de nem mernek lépni, mert nincs lóvéjuk meghívni.
Ahogyan itt meg lehet figyelni, a nők nem szeretik, ha csak úgy megszólítják őket idegenek. Most akkor ez hogy van, ide általában a kivételek írnak? Nem léleklátók az emberek, nem lehet tudni, hogy ki hogyan reagálna egy megszólításra. Bár minden nő ilyen lenne, mint a kérdező, vagy a fentebbi hozzászóló.
Boltban meg ugyanez vonatkozik a bókokra, az ember azt gondolja, hogy egy eladónő nem szívesen fogad ilyen megjegyzéseket, amik nem a vevő vásárlásával kapcsolatosak. Vagy esetleg azt gondolják a férfiak, hogy még ha meg is mernék tenni, maximum megköszönné a hölgy, és utána nem történne semmi. De itt fent a gyakorin úgy tűnik, hogy kivételek is vannak.
Ti nők vajon meg mernétek szólítani egy idegen férfit? Nyilván nem segítségnyújtásra gondoltam, hanem elmondani egy idegennek, hogy tetszik nektek.
És vannak olyanok is, mint én, akik nemcsak nőkkel gátlásosak, hanem alapból ilyenek.
7-es, olyan is van, hogy dadogva szólnak hozzám.
Ha internetről találkozunk, olyankor azért jobb szokott lenni a helyzet, mert olyankor már tudják, hogy bejönek nekem nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!