Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti sokszor gondoljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti sokszor gondoljátok azt egy nagyon szép nőről?

Figyelt kérdés

Hogy biztosan kevesek vagytok hozzá, mert úgyis nyomul rá egy csomó fickó, tuti flörtöl mindenkivel meg hulyiti a srácokat?

Csak mert több ilyen esetet is láttam már.

2019. szept. 27. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen sokszor gondolom azt hogy nem tudnék eleget nyújtani, illetve azt is szoktam ilyenkor gondolni hogy bizonyára sokan próbálkoznának nála, és ha esetleg ilyen barátnőm lenne akkor ez bennem folyamatosan feszültséget keltene.

Mondjuk én erősen önbizalomhiányos vagyok.

23F

2019. szept. 27. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Több híres, igazán szép nő elmondta már, hogy egyáltalán nem szokták őket sokan megkörnyékezni, mert nem merik megtenni a férfiak...
2019. szept. 27. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Én sosem gondolok ilyet. Általában gyöz az egóm. Ha egy nő flörtöl velem és bejövök neki, akkor odamegyek hozzá és húzzuk egymás agyát. Ha nem lesz belőle szám csere, akkor is jó szórakozás :D
2019. szept. 27. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig ezt gondolom.
2019. szept. 27. 17:01
 5/9 Rockarc ***** válasza:
67%

Nem a konkurencia szokott a nagyon szep noknel a prolema lenni, hanem a felszinesseg. Keves onbizalom, tultolt kulso, elhanyagolt belso. Tobbnyire rosszul is valasztanak maguknak baratot, szoval erzelmileg is le vannak tarolva. Amugy nem lenne kizaro ok, de tobbnyire latszik rajtuk, hogy probalkozni sem erdemes a fentiek miatt.

43F

2019. szept. 27. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy a szépség alatt mit értünk, mert nekem pl. nem a túldekorál lányok tetszenek, hanem akik természetüknél fogva szépek, értsd úgy sminket szolídan használ, és smink nélkül is szép, nem túl kirívó az öltözködési stílusa, és mindezek mellett intelligens, ha ezek megvannak egy nőben egyszerre, és tisztában van is vele, hogy durván fogalmazzak alfát akar, ami a szempontjából meg is érthető, mert válogathat, és egy férfi számára az ilyen kihívás, én az ilyet szeretem. :) Ha van egy szép lány, de szegénynek annyi esze van amennyi látszik, elég demotiváló és ha magamból indulok ki, kerüljük amennyire lehet, persze párkapcsolat oldalról.

36F

2019. szept. 27. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam ez alap, ezért sem próbálkozom egy Mercedes szépségű nőnél.
2019. szept. 27. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem sokszor, mindig!

Én a földön élek...

😊

2019. szept. 28. 08:21
 9/9 anonim ***** válasza:

A flörtölésst és hülyítést nem gondolom minden szép nőről, de a többit igen.

Minek próbálkozzak be nála ha az átlagos meg átlag alatti nőknél sincs esélyem. Csak az idejét pocsékolnám.

30F

2019. szept. 28. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!