Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy úgy érzem sokszor, hogy félnek tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés

Ez különösen azóta tűnt fel, mióta nemrég elkezdtem dolgozni egy üzletben.

Sokszor tapasztalom azt, hogy nagyon bámulnak, esetleg néha valaki viccelődni is próbál, vagy bókol, de még ez is ritka, a többségen azt látom, hogy nagyon zavarban van.

Szóval, konkrétan randira nagyon - nagyon kevesen hívnak el, azt csak interneten keresztül.

Néha kipróbálom, hogy valakit megszólítok, vagy kérdezek tőle valamit, és látszik rajtuk, hogy megorulnek neki, de zavarba is jönnek.

Nem értem, mi bajuk van, vagy hogy mitől lehet ez.

Nagyon szép lánynak tartanak egyébként, viszont én nagyon kedves szoktam lenni mindenkivel, abszolút nem vagyok megközelíthetetlen, bár kicsit félénk az igen.

Azt meg nem tudom elképzelni, hogy kivétel nélkül minden ilyen srácnak barátnője van.

24N

2020. jan. 9. 10:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal szép nő általában foglalt, illetve a legtöbb - akár itt is - azt hangoztatja hogy őt márpedig ne szólítgassa meg senki. Tessék itt van amit kértetek.
2020. jan. 9. 13:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Áh, már megint ez a gyávázás. Figy, itt szokták írni a nők, hogy miért gondolják a férfiak, hogy kezdeményezhetnek, csak azért, mert rájuk mosolyogtam/kedves voltam velük, főleg hogy csak a munkámat végeztem.

Ez ugyanaz, mint amikor azzal jöttök, miért gyávák a férfiak a buszon leszólítani. Egyszerűen képtelenek vagytok megérteni, hogy nem tudunk gondolatot olvasni. A nők rühellik, ha vadidegenek közterületen vagy munka/vásárlás/edzés, ki tudja mi közben kezdeményeznek, ezt zaklatásnak veszik és nagyon durván elzavarnak minket. Honnan a véres ...ból kellene nekünk tudnunk, hogy te vagy a 100 nőből az az egy, aki mégis pont erre vár? Tán rá van írva a homlokodra?

Azon kívül meg már utaltak rá, hogy egy szép fiatal nőnek szinte kizárt, hogy ne legyen mindig párja, olyan elképesztő férfibőségben éltek. Gyakorlatilag teljesen felesleges bármilyen kockázatot felvállalni kezdeményezéssel.

2020. jan. 9. 15:05
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit legyen nyitottabb a kisugárzásod, esetleg bókolj nekik valamivel, akkor bátrabbak lesznek. Te is megdícsérheted nyugodtan pl a szemét, haját, ruháját,bármit, ezt nem csak férfiaknak kell. Hidd el, ha adsz neki egy kis önbizalmat, akkor nyitottabbak lesznek.

Persze egyszerűbb lenne, ha egy törzsvásárlóról lenne szó, mert elsőre tényleg nehéz kezdeményezni, de mondjuk 2-3 találkozás után már lehet kezdeményeznének.

Egyébként én sem értem,hogy mitől félnek ennyire. Nekem a lépcsőházban lakó pasi tetszett, látszott, hogy én is neki, ezért flörtölgettünk,mikor összefutottunk, de randira kb csak 3 hónap után mert hívni, amikor már nekem volt pasim. Nyílván neki meg szarul esett,hogy a van pasim szöveggel 'leráztam'. Pedig csak nem kellett volna várnia annyit.

Amúgy nőként is nagyon sokat tudsz tenni ez ellen. Olvasd el a Get the guy című könyvet, Matthew Husseytól, rengeteg tippet ír az ilyen ismerkedésekre. Legalábbis nekem sok randimeghívásom lett a könyv elolvasása után. :)

2020. jan. 9. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 Amikor már van némi ismeretség, többszöri beszélgetés, akkor az már más helyzet. Ekkor már elgondolkodtató, hogy miért várt az illető eddig, ha egyértelmű, hogy szimpatikusnak tűntök egymásnak. Bár azt nem tudom, hogy addig beszéltetek-e a 3 hónap alatt.

De a kérdező más helyzetet ecsetel, és ennek az okait már leírtam én is, a 22-es is meg mások is. És még egyszer hangsúlyozom, hogy vannak, akik alapból ilyenek, nemcsak a nőkkel szemben gátlásosak.

2020. jan. 9. 22:22
 25/26 george1113 ***** válasza:
100%
Mivel a legtöbb eladó nő, tisztán, ki sminkelve, ott áll egésznap, az gondolják elég uncsi lehetne meg szólitani ezt a szép lányt, mivel több száz ember betér az üzletbe például. Munkanapokon az emberek dolgoznak, retkesen, büdösen kinek lenne kedve ebédidőben csajozni, flörtölni? Örülünk hogy megvesszük kaját és megebédelünk a munka helyen. Legalább is ha betérek a boltba, és meg látok egy szép eladó lányt, inkább szégyenlem magam, mintogy zavarbab lennék, főleg ha retkes múnkát végzek és piszkos a körmöm csupa por vagyok, és büdös. Tudom hogy neem kéne szégyellnem, mert dolgozok, de akkor is valahol megalázó a helyzet. Lehet ezért vannak zavarba.
2020. jan. 10. 02:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#25 Na ez is egy dolog, ami eddig eszembe sem jutott, egy másik lehetséges oka a kérdésnek.
2020. jan. 10. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!