Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúk, rendes férfiak, igaz, amit itt sokszor írnak, hogy nektek szerepet kell magatokra ölteni, hogy felfigyeljenek rátok a nők?
Hogy nektek meg kell tanulni "vetíteni", színészkedni egy kicsit, mert ha magatokat adjátok, nem tudtok a nőkre sehogyan sem hatni?
Igaz, hogy alfahímes, némileg rosszfiús, magamutogató vonásokat kell átvennetek, hogy menjen a hódítás? Tényleg csak bizonyos fokú színészkedés árán lehet egy ilyen típusú férfinak barátnője?
Ha ez igaz lenne akkor én meg sem születtem volna és nem csak azért mert a halkszavú, nem adonisz és akkoriban szegény apám egy keresett, nagyon szép és cuki nőt fogott és tartott meg, hanem azért is mert ennyi emberöltő alatt már kikoptak volna a rendes férfiak.
Magad is olvashatsz - még ezen az alja oldalon is - arról, hogy szűz v egyszer elhagyott lányok álmodoznak olyan párról aki gyengéd, odafigyelő, stb..
Felejtsük el, hogy ösztönlénynek lenni valamiféle tudás, képesség..az az alap, onnan csak felfele van..nem óhajtok visszafejlődni..
Hülyeség. Van önbizalmam, rengeteg mindent elértem, soha nem voltam "jó fiú". Mégsem figyelnek rám a lányok. Miért? Mert nem nézek ki jól.
Csak az számít, hogy arcra legyél helyes.
Nagyon jó a kérdés. Én nagyon remélem, hogy ez nem igaz általános értelemben véve. Nekem sem menne ez a bizonyos színészkedés nő előtt, ismerkedés közben.
De nekem már mindegy, valószínűleg egyedül fogok maradni így is, meg úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!