Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem vonzóbbá a képem társkeresőn, hogy felfigyeljenek a lányok rá?
Nem tudom, de én nem akarok többnek látszani, mint ami vagyok. Akinek meg nem tetszik, annak nem tetszik. Azzal nincs dolgom az életben.
Hiába mutatsz álarcot, az az álarc idővel leesik. Nincs értelme. A színészkedésbe energiát ölni meg főleg nem. Én nem trükköznék a helyedben.
Egy párkapcsolatban a hegesztés kétoldalú. Ha valaki azért jön össze veled, mert bmw-d van, akkor nem fogod veled maradni, abban biztos lehetsz. Ellenben ha valaki azért jön össze veled, mert őszinte vagy és tetszik a belsőd, akkor mérget vehetsz rá, hogy veled marad.
Lányként azt tudom elmondani, milyen NE legyen:
- gimis tablókép, ha elmúltál 20 (évek alatt csak készült másik normális kép rólad)
- kép, amiről jól láthatóan le van vágva az előző barátnőd (csak van olyan normális képed, ami nem az exszel közös, ugye?)
- csoportkép haverokkal, "én és a haverok" aláírással, amelyiken nem derül ki, melyik vagy te
- kép, amin nem látszik az arcod ("túrázás közben" felirattal a szemközti hegy képe, amin hangya méretben látszol)
- felvágós ("én és a kocsim/házam/hajóm")
- rajos (két kiló arany fuksz, kezedben húszezresek - igen, láttam már nemroma srácot is így pózolni...)
- mattrészegen földön heverős kép (lehet máshogy is jelezni, ha laza vagy)
- photoshop-technikádat bemutató kép, amin lila a bőröd és elf füleid vannak (eskü, hogy láttam ilyet is...)
- csecsemőkori kép (elsőre poénos, de amikor már a tizedik srácnál ezt látja az ember, akkor nem)
Ami legyen:
- legalább 1, amin látszik az arcod (mosolyogj! :)
- legalább 1, amin látszik a testalkatod (ezen ne csak állj, hanem csinálj valamit, pl. biciklizel, fára mászol, kutyát simogatsz, lényeg, h teljes alakos legyen)
- 1, ami hobbi közben ábrázol (festesz, főzöl, túrázol, akármi) mutatja, hogy érdekes ember vagy
- 1, amin kiscicával, kiskutyával, naposcsibével, hasonlóval vagy (mutatja, hogy gyöngéd vagy)
Utolsóval teljesen egyetértek, kiv. sztem nem annyira fontos a kutyuliciculis kép.
De sztem tényleg csak akkor érdemes vonzóbbá tenni a képet, ha alapvetően vállalhatatlan vagy fura. Szóval tényleg, az ilyen tablófotó, tükörszelfi, műtermi gagyin pózolós, webkammal készített mákos, agyonfilterezett, levágott barátnős, haverokkal feszítős, pénzzel/cigivel/droggal/kocsival rajoskodós (kiv. ha egyéjszakos olcsó partiribit keresel vagy golddiggert), fekete háttér előtt fekete hajjal állós, idétlen ruhás (mellkasig felhúzott nagypapi nadrág, szandálzokni, 6 számmal nagyobb reklámpóló stb.), anyuval közös képeket érdemes lecserélni. Ill. több szögből fotózni magad, mert lehet, éppen a szög nem ideális neked, amivel fel van téve a fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!