Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számít egy több, mint 20 évvel idősebb férfi, aki bepróbálkozik társkeresőn, mikor világosan ki van töltve az adatlapomon a korosztály, ami érdekel, és az ő korosztálya ebben nincs benne?
Te benne vagy az ő érdeklődési körében, azt pedig nem fogadja el, hogy ő se lesz fiatalabb.
Sok ilyen középkorú férfi van, aki azt hiszi, hogy kedve szerint válogathat a neki tetsző fiatal nők között.
Én úgy vagyok vele, hogy nyitva hagyom ezt a lehetőséget is, nem ez a kizárólagos.
30-as vagyok, de akkor sem érdekel egy 20 évvel idősebb férfi. Apám lehetne...
Tudnék mesélni. Amikor az ötvenesnek beállított (bár sztem több volt) hatalmas sörhasú csöcsös urambáttya rám írt aztán lek--rvázott, mert nem válaszoltam neki. 21 éves voltam, ki volt írva, maximum harminc éves korig és hogy szeresse a mozgást, túrázást, futást. Ha rám írt volna egy 31-32 éves és szimpatikus lett volna, akkor válaszolok.
De ezeknek semmi önkritikája nincsen. Nem is érdekli őket, hogy mit ír ki a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!