Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek 35 felett, jól érzem, hogy az idősebb korosztály már normálisnak veszi a félrelépést?
Figyelt kérdés
Beszéltem pár 35+ 40+os nővel és amikor ez szóba került, nem nagyon tagadták h hűtlenek szoktak lenni.2018. máj. 12. 21:43
1/13 anonim válasza:
Minél régebb óta gyűr az ember egy házasságot, annál kevésbé tűnik zsigerből elvetendő lehetőségnek.
2/13 anonim válasza:
Nagyon nem normális. A barátnőim szerint sem. Nem tudom, hol találkozol ilyen nőkkel, de biztos lehetsz benne, hogy ez nem korjelenség.
N 40
3/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, hány férjet/élettársat fogyasztottál el?
Csak kíváncsiságból kérdem.
4/13 A kérdező kommentje:
Màr elnézést de házasságról nemvolt szó, csak normál párkapcsolatról.
De házasságban félrelépni is rossz nyílván..
2018. máj. 12. 22:03
6/13 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ugyan ezért írtam ki ezt a kérdést.
A válaszok között lévő hiszti elmond mindent.
7/13 anonim válasza:
Nem veszi normálisnak az idősebb korosztály sem a félrelépést, csak idővel beletörődik az ember...
8/13 anonim válasza:
Egy házasságot fogyasztottam el eddig és amikor már nem volt szex csak unalom és nem volt hajlandó javítani rajta, elváltam.
9/13 anonim válasza:
Idősebben egyszerűen sok nő könnyedebb és lazább. Már nem akarnak görcsösen megfelelni egy csomó elvárásnak, kevésbé próbálnak más képet festeni magukról és inkább csak élveznék az életet.
10/13 anonim válasza:
Igy van, de az életet gerinccel is lehet ám élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!