Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresön miért nincs a pasik nagyrészének képe?
Engen nagyon zavar ez. Ha kérek akkor állandoan kitérnek a válasz elöl. Kifogások ezerrel.
Miért csökkentik az esélyüket szánt szándékkel ?
Ez itt Hungária-sukária
Ahol a hirdetett állásnak nincsenek feltételei és nincs (irány)bér megjelölve..
Ahol az apróhirdetéshez nincsenek fotók és ár..vagy "jól" fényképezték..
Ahol a törvényt is csak pénzért ismerheted meg..
A társkeresőkön lógó emberkék nagyrésze kapcsolatban van. A kapcsolatok nagyrésze fals, boldogtalan, ezért mindkét fél próbálkozik a málnásban.
Még ha össze is jössz valakivel, ne lepődj meg ha minél gyorsabban meg akar fektetni. Tudod, pont ez a cél, aztán meg el is felejtheted, mert megy vissza a szoknya mellé. Mondjuk az is lehet hogy egy évig színészkedik mire kiderül hogy házas vagy kapcsolatban van. Azért a női oldal sem piskóta. Én is házas vagyok, de rajta vagyok 1-2 társkeresőn. Aztán jókat nevetünk amikor kiderül hogy mindketten házasok vagyunk... :D
Jó pár ismerősöm van, akik szintén házasok, de egyedülállóként vannak fent.
Amikor a neten ismerkedsz a férfiakkal, jusson eszedbe az, amit itt írtam. Kamu, hazug világ, a boldogság meg csak egy délibáb.
Ezt tudom
De en komolyan keresek.
Viszont a valo vilagban nehezen ismerkedem.
Ezert a net.
De igy ott/itt is lehetetlen. :-(
6-os. Igazad van.A média felületein bomba nők és szuper hapsik néznek vissza ránk, így már valahol elvárás a fantasztikus külső és a paraméterek. Nekem az a röhejes, hogy az utcán simán elmennek egymás mellett a ffiak és a nők, de a társkeresőn meg megy a nyáladzás.
Én fotó nélkül szeretek ismerkedni, mert fél óra alatt kiderül hogy tud kommunikálni vagy sem. Persze egy előnyös fotó láttán mindenki full nőies, lovagias, érdeklődő stb.
Komolyan ismerkedni a való életben kell, a netes csak lutri és szórakozás... vagy kínlódás és agyhalál, tele frusztrációval (nem írnak vissza és társai).
" Bármikor küldenék képet"
Az a baj, hogy odáig nem jut el az ember, hogy visszaírjon neked és képet kérjen, mert kép nélkül nem fogod meg annyira, hogy időt szánjon rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!