Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresön miért nincs a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresön miért nincs a pasik nagyrészének képe?

Figyelt kérdés

Engen nagyon zavar ez. Ha kérek akkor állandoan kitérnek a válasz elöl. Kifogások ezerrel.

Miért csökkentik az esélyüket szánt szándékkel ?

2018. jún. 26. 07:31
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Mert a legtöbb a párja tudta nélkül lehet fent csak hobbiból vagy időtöltésből. 😕
2018. jún. 26. 07:35
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Ez itt Hungária-sukária

Ahol a hirdetett állásnak nincsenek feltételei és nincs (irány)bér megjelölve..

Ahol az apróhirdetéshez nincsenek fotók és ár..vagy "jól" fényképezték..

Ahol a törvényt is csak pénzért ismerheted meg..

2018. jún. 26. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Vagy kapcsolatban élnek, vagy rondák mint a bűn.
2018. jún. 26. 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

A társkeresőkön lógó emberkék nagyrésze kapcsolatban van. A kapcsolatok nagyrésze fals, boldogtalan, ezért mindkét fél próbálkozik a málnásban.

Még ha össze is jössz valakivel, ne lepődj meg ha minél gyorsabban meg akar fektetni. Tudod, pont ez a cél, aztán meg el is felejtheted, mert megy vissza a szoknya mellé. Mondjuk az is lehet hogy egy évig színészkedik mire kiderül hogy házas vagy kapcsolatban van. Azért a női oldal sem piskóta. Én is házas vagyok, de rajta vagyok 1-2 társkeresőn. Aztán jókat nevetünk amikor kiderül hogy mindketten házasok vagyunk... :D

Jó pár ismerősöm van, akik szintén házasok, de egyedülállóként vannak fent.

Amikor a neten ismerkedsz a férfiakkal, jusson eszedbe az, amit itt írtam. Kamu, hazug világ, a boldogság meg csak egy délibáb.

2018. jún. 26. 09:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Ezt tudom

De en komolyan keresek.

Viszont a valo vilagban nehezen ismerkedem.

Ezert a net.

De igy ott/itt is lehetetlen. :-(

2018. jún. 26. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
mert tudják, hogy a képükkel negatív pontot szereznek
2018. jún. 26. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os. Igazad van.A média felületein bomba nők és szuper hapsik néznek vissza ránk, így már valahol elvárás a fantasztikus külső és a paraméterek. Nekem az a röhejes, hogy az utcán simán elmennek egymás mellett a ffiak és a nők, de a társkeresőn meg megy a nyáladzás.

Én fotó nélkül szeretek ismerkedni, mert fél óra alatt kiderül hogy tud kommunikálni vagy sem. Persze egy előnyös fotó láttán mindenki full nőies, lovagias, érdeklődő stb.

Komolyan ismerkedni a való életben kell, a netes csak lutri és szórakozás... vagy kínlódás és agyhalál, tele frusztrációval (nem írnak vissza és társai).

2018. jún. 26. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Bármikor küldenék képet, szóval ne is törődj a komolytalan "keresőkkel".
2018. jún. 28. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:

" Bármikor küldenék képet"

Az a baj, hogy odáig nem jut el az ember, hogy visszaírjon neked és képet kérjen, mert kép nélkül nem fogod meg annyira, hogy időt szánjon rád.

2018. jún. 29. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem mindenhol kint vannak a képeim.
2018. jún. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!