Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy úgy érzem sokszor, hogy félnek tőlem a férfiak?
Ez különösen azóta tűnt fel, mióta nemrég elkezdtem dolgozni egy üzletben.
Sokszor tapasztalom azt, hogy nagyon bámulnak, esetleg néha valaki viccelődni is próbál, vagy bókol, de még ez is ritka, a többségen azt látom, hogy nagyon zavarban van.
Szóval, konkrétan randira nagyon - nagyon kevesen hívnak el, azt csak interneten keresztül.
Néha kipróbálom, hogy valakit megszólítok, vagy kérdezek tőle valamit, és látszik rajtuk, hogy megorulnek neki, de zavarba is jönnek.
Nem értem, mi bajuk van, vagy hogy mitől lehet ez.
Nagyon szép lánynak tartanak egyébként, viszont én nagyon kedves szoktam lenni mindenkivel, abszolút nem vagyok megközelíthetetlen, bár kicsit félénk az igen.
Azt meg nem tudom elképzelni, hogy kivétel nélkül minden ilyen srácnak barátnője van.
24N
Egyébként lehet benne valami, hogy "félünk" a nagyon szép nőktől.
Egyrészt úgy vagyunk vele, hogy biztos foglaltak. Másrészt él ez a sztereotípia, hogy a gyönyörű nőkhöz sok pénz kell, utazgatás, wellnes stb. Nem tudom miért, talán mert szinte mindenkit megkaphatnak? Én se kezdek ki soha top kategóriás nőkkel, mert nem az én szintem, én nem vagyok top kinézetű férfi. Mondjuk pont ezért nem is szoktam zavarban lenni ha beszélgetek velük, mert nem akarok tőlük semmit, szóval tök természetesen viselkedem. Ha valaki nagyon tetszik, és úgymond az "én szintem", akkor szoktam balfszkodni (vagyis randin ha bejön a csaj, ilyenek). :D
Mi értelme lenne ilyen kérdéssel kamuzni?
Szerintem is az lehet, ezt nem írtam le, hogy azt gondolják, hogy aki ilyen szép, annak biztosan van párja, ezt pedig nem merik tőled megkérdezni, hogy van-e. Az is ok lehet, hogy sokaknak nincsen pénze. Meg ott vannak az alapvető gátlások, amit már említettem.
#16: Mi értelme bármivel kamuzni? Mi értelme pár embernél szinte szó szerint ugyanazokat a kérdéseket kiírni?
Egyszerűen vannak páran, akiknek annyira unalmas az életük, hogy ilyen kamu sztorikkal próbálják meg feldobni.
Én az ilyen szép nőkkel az esélytelenek nyugalmával tudok beszélgetni, hülyéskedni netán még flörtölni is. Mert kb biztosra gondolom, hogy esélyem nem valószínű, hogy lenne nála. Viszont a szép Nők lenyűgöznek és imádom a társaságuk. :-)
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!