Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom napközben szórakozik míg én dolgozok?
8 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van. Én 8 órát dolgozom egy irodában, diplomásak vagyunk mindketten. Utazással töltök napi 1 órát minimum. Hulla fáradtan esek haza.
A páromnak jó lehetőségeket adott a családja amiket jól kihasznált. 2 éve gyakorlatilag nem is dolgozik úgy igazán. Előtte egy munkahelyünk volt. Napi 2 óra amit munkával tölt, de 3-4x annyit keres mint én. A napja így néz ki: fél 8-kor kel, elviszi a gyerekeket az iskolába, oviba, majd bemegy a saját irodájába, ami egy társasházi lakás. Ott dolgozik, kimegy ahova kell, de max 11-re befejezi a munkát. Elmegy ebédelni, majd az “irodájában” ami valójában inkább egy berendezett lakás egy plusz iróasztallal, filmeket és sorozatokat néz 16 óráig, fetreng kanapén. Még váltóruhát is visz, hogy otthoniban fetrengjen délutánonként. Aztán elmegy a gyerekekért, hazajönnek. A férfi házimunkákat megcsinálja (fűnyírás, kertgondozás, szerelések), illetve mosogat, főz, porszívózik. Játszik a gyerekekkel, olvas nekik. Az altatást és a tanulást és minden mást én csinálom. Rohadt idegesítő, hogy én szénné gürizem magam, hullaként esek haza fél 6-ra, míg ő fetreng és sorozatokat néz napi 5-6 órában. Mostanában elkezdett edzeni is járni mondjuk. De mint aki marha jól elvan, napközben mint egy tini lenne.
Ti mit szólnátok ehhez? Csak nekem nagyon taszító ez? Már beszéltem vele, de azt mondja, hogy neki nem minden a pénz, így is 3-4 fizetést hoz haza, ő nem fog többet dolgozni, ha a családja által belé fektetett pénz “dolgozik magától” (vagyis abban a napi 2-3 órában manageli). Nem fog visszamenni alkalmazottnak 8 órában, azért hogy én elmondhassam, hogy ő gürizik. Meg hogy örüljek, hogy sorozatok néz és nem nőzik vagy haverozik mint amit mások csinálnának.
Ahelyett, hogy irigykedsz rá, inkább köszönd meg neki, hogy a gyerekeket hozza-viszi, házimunka jelentős részét elvégzi stb.
Addig cirkuszolsz vele, míg otthagy, aztán majd csinálhatod mindezt egyedül. Ő meg ilyen fizetés és ennyi szabadidő mellett minden ujjára kapni fog másik nőt.
"Ahelyett, hogy irigykedsz rá, inkább köszönd meg neki, hogy a gyerekeket hozza-viszi, házimunka jelentős részét elvégzi stb."
Wooooowww. Kösz, hogy megcsinálja a dolgát?
Te teljesen hülye vagy.
Amiért kevés munkával sokall többet keres mint te???
Istenem, mekkora proli vagy!
Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, hogyan csinálhatnád utána te is, inkább azt várnád, hogy ő is szívjon egy munkahelyen, mint te. Ez aztán tényleg a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektus. De itt nem is a szomszédról van szó, hanem életed párjáról, akit elvileg szeretsz...
"A férfi házimunkákat megcsinálja (fűnyírás, kertgondozás, szerelések), illetve mosogat, főz, porszívózik. Játszik a gyerekekkel, olvas nekik. Az altatást és a tanulást és minden mást én csinálom."
Minden mást mit jelent ha megfőz, elmosogat és a gyerekkel is van?
Neked fáradság tanítani a gyerekeid, velük is eltölteni időt, vagy felsöpörni az?
Egyáltalán nem csak fetreng, megcsinálja a "részét". Azt szeretnéd, hogy mindent ő csináljon, vagy azt, hogy te fetrengj és csináld a férfi munkákat is?
Ezek csak kérdések, érdekelne, hogy mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!