Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akadt ki azon,hogy amig o szorakozik addig en is?
A baratom hetvegen megy bulizni volt osztalytarsakkal..alapvetoen nem az a bulizos es eljaros.Kb egy eve nem volt sehol. De sz egeszet kb 3 nappal elotte kozolte velem,pedig mar hetek ota tudott a dologrol,hogy fog menni. Mindenesetre ugy dontottem amig o szorakozik veluk addig en aznap elmegyek sportolni, azutan egy szalonba bejelentkeztem ket oras masszazsra ,es tervezek meg egy wellnesst valahol a varosban ahol lazithatok. Amikor elmeseltem nagyon ingerult lett velem,hogy miert nem otthon ulok es varjam meg o is jonni akar , de egy masik napon…En nem akarok varni pont azert megyek,hogy ne uljek otthon..osszevissza beszelt es kiabalt.
Nem ertem,ha o jol erzi magat en miert ne? Vagy tenyleg otthon kellene ulnom es varni ra?
2, nem szeretek bulizni es felnottek vagyunk azert nehez osszeszedni bulis tarsasagot,ha a baratnok mar csaladosak :D
Am azert nem megyunk wellnesbe ,mert neki kb sosincs penze.Szoval most,hogy o elszabadul otthonrol akkor vegre buntetlenul el tudok menni relaxalni .
Azt csinalsz amit akarsz. Nem vagytok összenőve.
Nem tudom mi a baja de én ezt a mentalitást nem tűrném sokáig
Sőt egyáltalán. A lóf@@sznak is van vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!