Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egy baratom azzal szorakozik hogy hülyiti a nöket mert a tenyerükböl esznek.kb egotuning. Mit tegyek?
Az exem de a mostani is, ugy jöttünk össze hogy en nem akartam mert eléggé nagy "kaliberek", helyesek, csusznak màsznak utànuk a nök, erre pont en lettem a nagy elèrhetetlen, es lehoztàk a csillagokat is, volt aki ki is csinàlta màr magàt idegileg miattam. Es elbuktam. Mert a sok harcban ahogy oltottam le, ök viszont annal keményebben küzdöttek "az életüket is adtàk volna", beléjük szerettem. Valahogy az a kép, amikor egy mucho kemény sràc(aki mindenkit megkaohatott csak engem nem) màr ott tart, hogy könnyezve vall szerelmet es folyton bizonyitja hogy higyjek màr neki, szivböl szeret engem akar, sajnos elgyengit. Nem sajnàlatbol. Hanem ezen a ponton talàn el is hiszem màr amiket mond.
Ennyit az elöszorol.
Aztan ahogy stabilizalodik minden elkezdem kiismerni öket. Amiert ugy altalaban minden csaj behodol nekik, csak egy mosolyra is, igy a nök javarészét ugy lenézik hogy abban köszönet nincs. Pl visszamosolyog mellettem a csajra es hozzateszi halkan, nah egy ujabb r.banc. es valojaban ezen mosolyog hogy kimosolyogja, de a csaj azt hiszi azon mosolyog, hogy tetszik neki.
Feszt ezzel szorakoznak hogy he he ez is megvan, az is szemez, az is elpirult, egotuning megy folyton.
Ezt ugy le is nyelném.
De. Ezt a csabitót hozzàk pl bnöim/vagy az én köröm elött is. A bnöim (vagy mondjuk ugy, a környezetemben a nönemüek)azt hiszik valoban bejönnek a pàromnak, gyanutlanul flörtölnek vele, es mindig ugy alakul a szitu mintha en lennék vmi gyertyatarto,a csajok elött en vagyok a szemükben a 2 làbon jàro szànalom hogy a "pasid siman megkaphatnàm", közben tényleg semmibe nézik öket.
Ha probàlnàm ezt megbeszelni, csodalkozva néznek ràm, en miert nem tudok rajtuk(a csajokon) röhögni. Azon pl hogy bnöm is a tenyerèböl eszik, es dobalja magàt neki, hogy szerinte tiszta szànalom.
Ujabban nem viszem a köreimbe.
De szoval nem lehet megszüntetni valahogy az ilyen egotuning heppjüket vagy szorakozàsukat az olyan sracoknak akik sokmindenkinek könnyen bejönnek?
Ok csak nekem annyira gàz mikor pl megyekba bnöimhez hogy pl "kajànul" a pàromrol kezdenek faggatni, es mind azt hiszi, en a csori senki vagyok mellette.
Egyiknek mikor mondtam hogy jön a baratom (egy masik srac mint haverre azt mondtam hogy a baratom)szabályosan "làzba"jött nagy mosollyal nyitott ajtot es mikor meglatta hogy nem is ö az hanem egy haver, ugy nagy csalodott fej lett belöle.
Egyszerüen nincs gyomrom màr ezekhez.
De most ha a csajok is ilyenekba pàrjuk ezt nekik elnézi? Hogy mondjuk az összes haverjàt "befüzi"? Aztan mennek ezek a bàjolgàsok egymas elött?
Vagy huzzam ki magam legyek erre büszke hogy ha ha te csak csorgathatod a pàromra a nyàlad?
*Mert a sok harcban ahogy oltottam le, ök viszont annal keményebben küzdöttek "az életüket is adtàk volna", beléjük szerettem.
Na eddig olvastam, a kamu előadást.
Értelmes nő nem szeret bele mindenkibe. Egy életben max. 1 v.ritkább esetben 2. db embert tudhat be.
De aki mindenkibe beleszeret, na az azt sem tudja mi fán terem az érzés:)
7+ A fazonok is hozzád illenek, fogalmuk nincs a valós érzésekről.
Egy nem kéne.El se jutna hozzám egyik sem..
Nem szeretek bele mindenkibe egyàltalàn. Söt.elég nagy falam is van. Ritka ha vki le tudja bombàzni.szivtam màr eleget en ugy érzem.
25 vagyok.
Hogy érted hogy nem valos erzések?a könnyek tudnak hazudni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!