Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a férfi akar-e komolyabbat, vagy csak szórakozik, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
Fennáll a fenti probléma, és tiszta vizet akarok önteni a pohárba, mert nem értem mi van most köztünk. Nem akarom letámadni ezzel, mert akkor csak menekülni fog. Nem akarom idegesen se, bár az vagyok, mert nem akarom, hogy szórakozzanak velem, de ha idegesen neki esek, akkor csak el fog tűnni napokra. Ha azt kérdezem tőle, mi van köztünk, azt fogja mondani, szerinte minden oké. Kérdeztem már régebben. De akkor mégis hogy tegyem fel a kérdést? Vagy mit mondjak, amire őszintén fog tényleg válaszolni?
2021. márc. 14. 08:32
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, úgy kezdem, hogy tudunk-e őszintén beszélni, aztán megkérdezem hogy ő tulajdonképpen mit szeretne tőlem? De félek hogy nem lesz őszinte. Akkor azt értelmezzem úgy, hogy nem akar komolyat, és hagyjam a fenébe? De ki kéne mondania, mert ha nem mondja konkrétan,akkor csak reménykedek..
2021. márc. 14. 08:34
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bízol meg benne, felesleges ismerkedni. Kérdezz rá.
2021. márc. 14. 08:35
 3/38 A kérdező kommentje:
Vagy kérdezzem azt, hogy benne van-e valami érzés felém? Csak valahogy olyan szánalmasnak érzem ezeket a dolgokat, eddig ő mondta, ha ilyesmi volt benne, de most nem mond semmit, és olyan érzés, mintha kapálóznék utána, és ő is ezt fogja gondolni, ez pedig nem túl vonzó egy férfi szemében..
2021. márc. 14. 08:37
 4/38 A kérdező kommentje:
De mondom, ha rákérdezek, biztos nem fog egyértelmű választ adni, és nem fogom tudni, hogy azért, mert nem érdeklem, vagy azért, mert nem meri elmondani.
2021. márc. 14. 08:38
 5/38 A kérdező kommentje:
Határozott nők válasza érdekelne, hogy ők mit mondanának neki egy ilyen helyzetben.
2021. márc. 14. 08:39
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
De itt nem kapálózni kell, hanem feltenni egy egyszerű kérdést. Ne az érzéseiről kérdezz, hanem arról, mik a tervei, milyennek látja ezt a kapcsolatot. Ezt teljesen komolyan, hideg fejjel meg lehet kérdezni.
2021. márc. 14. 08:40
 7/38 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom.
2021. márc. 14. 08:41
 8/38 anonim ***** válasza:
85%

Határozott nőként: leültetném, normális hangnemben megkérdezném, hogy ő mit tervez a kapcsolatunkkal, mert én ezt és ezt gondolnám, ezt és ezt viszont nem szeretném, szóval ha az utóbbi áll fenn, akkor hagyjuk egymást, ha az előbbi, akkor pedig kezdjünk el lépéseket tenni afelé, mert a jelenlegi szituációból én így és így érzem magam.

Nem játszmáznék, nem kerülgetném, mint macska a forró kását. Ha menekülőre fogja emiatt, akkor úgy venném, hogy akkor eleve nem egymást keressük, mert egy normális férfi nem fogja menekülőre egy ilyen beszélgetéstől. Ha meg kiábrándul belőlem, mert én ilyenekről beszélni akarok, és nem várom arra, hogy őurasága magától eldöntse, hogy merre haladjon a kapcsolatunk, akkor nem tekintett egyenrangú partnernek, mert egy kapcsolat, házasság, gyerek, stb. két ember közös döntése kéne, hogy legyen.

2021. márc. 14. 08:45
 9/38 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom ezt, csak annyira nehéz vele, egyszerűen nem beszél ilyen dolgokról. Pl azt, hogy költözzünk össze, minden előzmény nélkül mondta egyszer, és ennyit mondott, majd otthagyott. Ez mi..? Nekem egy ilyen dolog az nem ennyi, ez egy elég nagy lépés, én szeretném tudni, hogy komolyan vesz-e, hogy szeret-e, de ő SEMMIT nem mondott, csak ennyit: mikor költözünk össze. Utána később valamin összevesztünk, azóta mintha már nem akarná a dolgot. Szóval nehéz eset.
2021. márc. 14. 08:49
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe ezt a pasit. Ha egy férfi akarni fog téged, akkor ott nem lesz kérdésed, teljesen egyértelmű lesz, mi a helyzet. Nem kell semmi dráma, egyszerűen nem hívod többet, nem találkozol vele.
2021. márc. 14. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!