Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a férfi akar-e komolyabbat, vagy csak szórakozik, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
Fennáll a fenti probléma, és tiszta vizet akarok önteni a pohárba, mert nem értem mi van most köztünk. Nem akarom letámadni ezzel, mert akkor csak menekülni fog. Nem akarom idegesen se, bár az vagyok, mert nem akarom, hogy szórakozzanak velem, de ha idegesen neki esek, akkor csak el fog tűnni napokra. Ha azt kérdezem tőle, mi van köztünk, azt fogja mondani, szerinte minden oké. Kérdeztem már régebben. De akkor mégis hogy tegyem fel a kérdést? Vagy mit mondjak, amire őszintén fog tényleg válaszolni?
2021. márc. 14. 08:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#29 Akkor ne azt kérd, hogy mondja ki a szavakat, hanem azt kérd, ami hiányzik neked.
2021. márc. 14. 09:43
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát... szerintem ha nem akarod, hogy azt gondolja szakitasz ha nem vesz komolyan, azzal azt üzened, hogy szórakozhat veled továbbra is. Nem kell félni. Jár neked amit szeretnél és ne félj ezt kifejezni. Meneküljön csak el. Ha veled akar, úgyis észheztér és visszajön, változtat. Ha meg nem, akkor miért is szenvednél vele a végtelenségig, pazarolva az életed boldogtalanságra...
2021. márc. 14. 09:56
 33/38 A kérdező kommentje:
#30 de a viselkedése rendben van azt leszámítva, hogy nem olyan intenzív a dolog, nehéz megfogalmazni ezt.. kedves, de nem annyira aranyos is mellé, mint régen. Nem bunkó, szenvedélyes ha velem van, szóval ez a rész rendben van, emiatt nem értem az egészet. Ha nem lenne oké, nem lenne kedves és nem lenne szenvedélyes. De ha oké lenne, akkor érezném, most sokszor magamra hagyva érzem magam. Keres, de nem annyit mint előtte. És nem tudom ezt értelmezni.
2021. márc. 14. 10:11
 34/38 A kérdező kommentje:
#32 azért, mert ilyen volt már. Eltűnik 1 hétre, ami azt üzeni, ennyi volt. Aztán megjelenik, ami azt üzeni, engem akar. A többit fent leírtam. Mi ez..?? Nem értem:(
2021. márc. 14. 10:12
 35/38 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ő se tudja mit akar és azért ilyen? Szeret is meg nem is?
2021. márc. 14. 10:15
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon hasonló kérdés már volt itt valamelyik nap. Ott is egyhangúlag azt tanácsoltuk a kérdezőnek, hogy vagy legyen egyenes és őszinte a fiúval, vagy hagyja az egészet a fenébe. Most is csak ezt tudjuk tanácsolni. Nincs olyan megoldás, amit te szeretnél. Azért nem kapsz olyan választ, amilyet te szeretnél, mert nincs olyan varázsszó, amivel a másik fejébe látnál vagy amire a másik hiphop feltárja a gondolatait.

Inkább azt gondold át nagyon alaposan, milyen jövőt képzelsz el egy olyan férfival, akivel félsz őszintének lenni? Biztosan úgy akarod leélni az életed, hogy százszor át kell gondolnod mit és hogyan mondj a másiknak, hogy az ne szaladjon világgá?

2021. márc. 14. 10:16
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem akar tőled úgy semmit. Ha akarna, nem lenne ez a kérdés.
2021. márc. 14. 10:57
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak utazz el 2-3 hétre, aztán figyeld hogy reagál ha visszatérsz. Vagy csak szimplán mond hogy nem érzed jól magad a kapcsolatban, nem tudod miért!! Had agyaljon és ne talizzatok egy hónapig!
2021. márc. 14. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!