Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a férfi akar-e komolyabbat, vagy csak szórakozik, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
Fennáll a fenti probléma, és tiszta vizet akarok önteni a pohárba, mert nem értem mi van most köztünk. Nem akarom letámadni ezzel, mert akkor csak menekülni fog. Nem akarom idegesen se, bár az vagyok, mert nem akarom, hogy szórakozzanak velem, de ha idegesen neki esek, akkor csak el fog tűnni napokra. Ha azt kérdezem tőle, mi van köztünk, azt fogja mondani, szerinte minden oké. Kérdeztem már régebben. De akkor mégis hogy tegyem fel a kérdést? Vagy mit mondjak, amire őszintén fog tényleg válaszolni?
2021. márc. 14. 08:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én biztos nem vergődnék egy olyan pasival, aki képtelen normálisan kifejezni az érzéseit, meg partnerként megbeszélni dolgokat, mert ez később csak rosszabb lesz. De te tudod.
2021. márc. 14. 08:51
 12/38 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van csak már annyira kötődök hozzá, hogy nem tudom csak úgy elengedni sajnos.
2021. márc. 14. 08:52
 13/38 anonim ***** válasza:
51%
Akkor szenvedj és pocsékold a drága idődet.
2021. márc. 14. 08:54
 14/38 A kérdező kommentje:
Nem ilyen választ várnék, hanem hogy hogy lehetne kideríteni, van-e értelme "szenvednem" vele vagy nincs.
2021. márc. 14. 08:55
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: úgy tudnád kideríteni, hogy elképzeled, hogy van egy lányod/legjobb barátnőd, akivel egy pasi úgy bánik, ahogy ő veled. És végiggondolod, hogy te mit tanácsolnál a lányodnak/legjobb barátnődnek.
2021. márc. 14. 09:05
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Pedig határozottan meg kell tőle kérdezni. Így csak szenvedsz és kételyek között leszel, ami őrjítő tud lenni. Velem egy évig csinálta ezt, most untam meg. Mondjuk én azt választottam hogy letöröltem a face-ről és nem fogok megint elkezdeni írkálni vele.

De neked azt javaslom, mondd el neki, hogy téged zavar ez a kettősség, és szeretnéd ha őszintén beszélne a terveiről, gondolatairól

2021. márc. 14. 09:06
 17/38 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan tudsz kötődni, ha semmit se tudsz vele megbeszélni, sose tudod mit gondol, mit érez? Ilyen sokat jelent a szex, hogy esténként van kihez hozzábújni? Nem vagy véletlenül kapcsolatfuggo? Ha már most ilyen komoly problémák vannak, ez később csak rosszabb lesz és éltek majd egymás mellett mint lakotarsak, akik nem tudnak másikról semmit.
2021. márc. 14. 09:09
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, ki is találtam mit fogok neki mondani, ami nem is túl negatív, de válaszolnia kell rá egyértelműen.
2021. márc. 14. 09:09
 19/38 A kérdező kommentje:
Úgy tudok kötődni, hogy régen nem ilyen volt, igaz csak pár szót mondott mindig, de akkor is tudtam legalább, hogy mit gondol. Most nem mondja.
2021. márc. 14. 09:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 10-es írta. Ha komolyabbat akarna, arról tudnál, egyértelműen érzékelnéd, egy pillanatig nem lenne kérdés. Itt viszont nincs mit mondani neki... Tartsd meg szexpartnerként, ha ez számodra belefér, ha nem, akkor zárd le minden különösebb nélkül.
2021. márc. 14. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!