Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a férfi akar-e komolyabbat, vagy csak szórakozik, mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
Fennáll a fenti probléma, és tiszta vizet akarok önteni a pohárba, mert nem értem mi van most köztünk. Nem akarom letámadni ezzel, mert akkor csak menekülni fog. Nem akarom idegesen se, bár az vagyok, mert nem akarom, hogy szórakozzanak velem, de ha idegesen neki esek, akkor csak el fog tűnni napokra. Ha azt kérdezem tőle, mi van köztünk, azt fogja mondani, szerinte minden oké. Kérdeztem már régebben. De akkor mégis hogy tegyem fel a kérdést? Vagy mit mondjak, amire őszintén fog tényleg válaszolni?
2021. márc. 14. 08:32
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Oké, csak én reménykedek, mivel régebben komolyabbat akart, de már nem tudom mi is van köztünk. Hosszú, hogy mi vezetett idáig, de remélem túl tud rajta lépni, vagy ha nem, akkor legalább ne vesztegesse az időmet, ezt szeretném.
2021. márc. 14. 09:15
 22/38 A kérdező kommentje:
Csak valahogy úgy kéne megkérdeznem, hogy ne érezze fenyegetésnek (tehát ne mondjak olyat, hogy ha nincs velem terve akkor részemről vége), mert ez tényleg csak fenyegetés, rosszul fog reagálni.
2021. márc. 14. 09:18
 23/38 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, hogy valójában régen sem akart komolyat, csak előadta...

Ne alázd meg magad kérdezgetéssel meg ilyenekkel. Egyszerűen közöld, hogy "bocsi, de úgy érzem, ezt már nem szeretném folytatni", aztán no kontakt, nincs írogatás, hívás, találkozás, semmi.

2021. márc. 14. 09:22
 24/38 anonim ***** válasza:

Én nagyon egyenes vagyok. Megmondanám, hogy úgy érzem, hogy az xy eset nyomot hagyott benne és azóta olyan, mintha nem gondolna komoly kapcsolatra, és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ő érzi így magát vagy én képzelem-e be.

Mert ha bizonytalan, akkor mesélje el, hogy meg tudom-e győzni valamivel, mert neked sokat jelent a kapcsolat. Ha meg csak én érzem, akkor minden héten egyszer (időnként -ez pasi függő, hogy mit ért meg), szeretném, ha elmondaná, hogy szeret és együtt akar velem élni.

Ha erre nem nyitott és nem is jön beszélgetni róla 1-2 napon belül, akkor én hagynám.

2021. márc. 14. 09:25
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
Én ezzel úgy vagyok, h9gy tudom milyen párra van szülségem. Ehhez hozzátartozik, hogy lássam a tettein, amit én fontosnak tartok hogyan bánjon velem. Mondani bármit lehet, ezért én feleslegesnek tartom a kérdezősködést. Ha a tettei, viselkedése alapján nem veszem komolyan, akkor megszakítom az ismerkedést és nem érdekel semmilyen magyarázkodás.
2021. márc. 14. 09:28
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Te magad is leírtad, hogy nem tudnád otthagyni, mert szereted.

Akkor mi a kérdés?

Ennyit kapsz tőle és kész. Kell, vagy nem?

Amúgy meg mit vársz tőle? Hogy mondjon valami biztatót? És ha mondja, változni fog valami? Nem. A tettek mérvadóak nem a szavak.

2021. márc. 14. 09:32
 27/38 A kérdező kommentje:
Azt várom, hogy olyan legyen, mint volt. Amikor látszott rajta, hogy szeret. És most nem tudom, hogy szeret csak nem mutatja ki valamiért, vagy már csak szórakozik velem. Nem tudom eldönteni, mert kedves velem, nem bunkó, de nem érzem tőle azt amit régebben.
2021. márc. 14. 09:34
 28/38 A kérdező kommentje:
És ezt szeretném valahogy kideríteni, mert ha neki ez már csak szórakozás, az nekem nem felel meg. Nem akarom szó nélkül elküldeni, mert remélem szeret még. De hogy a fenébe derítsem ki?
2021. márc. 14. 09:36
 29/38 A kérdező kommentje:
#24 az a baj, hogy ilyen már volt, és azt mondta nincs semmi baj, minden oké. Kimondja ezeket a szavakat, és tudom, hogy nem így van, mert látom rajta, hogy nem olyan velem, mint volt. Akkor most mi van? Idő kéne még neki? Vagy én vagyok tényleg a hülye?
2021. márc. 14. 09:39
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt érzed, akkor úgy is van. Az interrogációval nem fogod a viselkedését megváltoztatni. Azzal sem, ha kicsikarsz belőle 1-2 mondatot amit hallani akarsz. Ez ingyen van.

A viselkedését kell nézni. Majd eljutsz arra a szintre, mikor már nem akarod magadat becsapni, akkor látni fogod, hogy a viselkedésével mindent elmond amit tudni akartál.

2021. márc. 14. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!