Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kasszán hogy lehet azokat normalisan megélni, amikor mondjuk gyogyszerre orvosra sincs pénzed, de a párod meg 100 ezrekért fényezi a kocsit, százezrekkel szórakozik tipp mixen, vagy 50 ezrekért öltözködik?
Úgy elnézni néha azt, hogy nekem vajaskenyér a vacsora, neki meg rák, lazac kb.
Vagy amikor nekem gyűjtenem kell mondjuk féléveken át egy ablak erkélyajtó javításra, és inkább nem nézem a lepusztult falat, ő meg kisujjból kirázna egy teljes felújítást is 2 nap alatt.
Olyan furán érzem magam ilyenkor valahogy.
Aha egyik ilyen kaocsolatom 4 év volt eljegyzéssel.
Egyszerre voltunk megfázva neki mindenféle orrspray vitamin neocitran probiok, én meg ugy nature a természetre bízva.
Éjszaka neki ment az orrcsepp nekem meg a reggelig tarró orrfújás.
Nekem egy cioő egy évszakban neki meg 10 pár az előszobában. Stb
A pasikat nem lehet lekörözni.
Anno.mikor én elkezdtem suli utan dolgozni eleinte alkalmi tingli tangli meloim voltak akkori exem hegesztő mar akkor dupla/tripla bére volt mint az enyém, ma csoportvezetö.
Másik ilyen pasimnál nekem diplomás minimálbérem volt, neki tőzsdéről milliói.
Megint pár év minusz el.akar venni, de más bajom van bele igy off lett. Azota se békülök ki.
Harmadiknál már megint lépcsőzöm a kis karrieremben felfelé szolidan de ő sima nem diomomás meloval duoka annyit kap mint én, plusz vannak üzletei egyéb források.
Vagy a mamahoteles. Anyuka tartja látja el minden pénzéből anyuka ill az ő házukat ujitgatja szépitgeti, én meg magamra hagyva az én albérletemmel.
És igy tovább.
mi is külön kasszán vagyunk már 12 éve, de amit közösen használunk ott többnyire én veszem a használati tárgyakat, mosógép porszívó, hűtő. Amikor festettünk akkor a festéket a párom vette meg, mert ő kevertette a színt, a stukkókat és az összes kiegészítőt pedig én szereztem be.
Ha a partnerem sokkal rosszabb anyagi helyzetbe lenne, akkor a kaját átvállalnám, autót így is én tartom fenn, ha elmegyünk szórakozni alap hogy én fizetek, a ruházkodása, a személyes dolgaiba viszont nem szólnék bele. Elvileg mis 50-50% fizetjük a költségeket, de valójában ez 60-40% vagy még nagyobb a különbség. A vicces az, hogy nem is tudom mennyit keres a párom, így nincs belőle veszekedés.
Mikor csinálom a bundáskenyret hogy nálam ez van ugy fogják fel hogy annyira jó, de rég ettek már ilyet.
Nem éreztetik velem azt hogy vmit elnéznének hogy nálam csak ez van. En csak ezt tudok. Hanem azt éreztetik hogy a semminek is tudnak tőlem örülni.
(Habár a 4 éves kaocsolatomban a hegesztő mondjuk az ajándékaimat kritizálta pl amikor kimért parfümöt kapott tőlem és nem igazi 60 ezreset. Ő sokszor beszolt akkor is mikor utolso pénzemből a honapban mindet az ő szukinaojára (torta miegyebek)költöttem el.
Kinevetett mikor veletlem meglátta hogy lenullázodtam ez miatt.
De azt megbánta magában később és pár nap mulva vett nekem egy rakat mindent hogy enyhítsen a saját lelkiismeetfurdalásás. De szerette volna ha már haladok ívelek(akkor kezdtem suli után még dolgozni és várta hogy haladjak épuljek már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!