Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység ellen valami tipp?
Szóval a családi viszony miatt küldött meztelen képet pasiknak akikkel azóta is chatel?
Nézd nekem volt már jó pár barátnőm, az ilyen dolgokat így 30felett egy büdös nagy redflag-nak gondolom. Nyilván ez engem is nyomasztana, és én is szoronganék miatta de a mai fejemmel nem maradnék ilyen nő mellett. Elég nyitott vagyok ilyen szempontból, és azt jól gondolod hogy ha veled van téged választott. Most neked kell mérlegelned, hogy neked ez belefér-e? Ha igen akkor fogadd el így ahogy van, ha nem akkor lépj méltósággal. Azért mert te mást gondolsz az ilyen jellegű dolgokról meg lehetsz jó ember. Egyszerűen ilyen beállítottságú vagy ez ennyi. 18evesen meg előtted az egész élet, nem kell olyan nő mellett maradni aki nem építi fel a bizalmat a kapcsolat elejétől kezdve. Ha nem vagy idióta monitorharcos nethuszár akkor tudsz magadnak szerezni egy olyan nőt aki megbecsul, tisztel és nem az ezekkel chatelget...stb
Pacsi
33/F
Köszi. Volt ilyen kapcsolatom. Én idióta több mint fél évig voltam benne, erőt vettem magamon kiléptem és kellett még vagy 1év mire a lelki sérülésekből ki kecmeregtem és tudtam újra bízni valakiben.
Kicsit idősebb voltam mint 18, de teljesen aterzem a kérdező helyzetét. A családom, a barátaim hiába mondtak bármit én benne maradtam, próbáltam kuzdeni, hinni, szeretni de ez két emberes dolog. Két embernek kell fel építeni a bizalmat egymásban, módszeresen. Ha az elejétől kezdve nem történik meg, akkor az veszett fejsze.
Volt egy drogbáró Pablo Escobary ő egyszer azt mondta: "az a nő aki nem kér semmit, az mindent megérdemel"
Ennek a mondatnak akkor esik le az értelme, amikor kilepsz a rosszbol, és találkozol valaki olyannal akit eddig kerestél.
Pacsi
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!