Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kasszán hogy lehet azokat normalisan megélni, amikor mondjuk gyogyszerre orvosra sincs pénzed, de a párod meg 100 ezrekért fényezi a kocsit, százezrekkel szórakozik tipp mixen, vagy 50 ezrekért öltözködik?
Úgy elnézni néha azt, hogy nekem vajaskenyér a vacsora, neki meg rák, lazac kb.
Vagy amikor nekem gyűjtenem kell mondjuk féléveken át egy ablak erkélyajtó javításra, és inkább nem nézem a lepusztult falat, ő meg kisujjból kirázna egy teljes felújítást is 2 nap alatt.
Olyan furán érzem magam ilyenkor valahogy.
A hwgeszto munkanelkuli volt mikor osszejottem vele. Amikor meg jo munkát találtam tobbet kerestem mint ő.
Volt olyan is más akivel anno egyforma hwlyzetben voltunk(diákok sztb
Es mamahoteles is akit anyuka tart el nem kell lakbéreznie semmi.
Es ott a 19.ia hogy igenis vannak ingyenélő a pasik ha jol keres, ha nem. Energiavámpírok.

#23 Bocs kérdező, kicsit hülyeségeket írkálsz.Globálisan????
Te tényleg diplomás vagy?Mivel foglalkozol?
Bocs de nem az a baj hogy ezerbol egy esetben megkinal e.hanem az egész felállás.
Nem én nem értek itt semmit.

Amikor nem volt orrcseppem pl. Kiemelem: "pl"! Mert ott van az is amig én félévig gyűjtök ujitasra a masiknak 2 perc lenne, meg az ezer hasonló ilyen. Mint pl a lazac.
Mégis mit mondjak ilyenkor?
Most is ez van bennem, hogy fura az egész, így ahogy van.

Miért vagy olyan hapsival,aki nem hajlandó közös kasszán lenni veled?
Ha már komoly egy kapcsolat, akkor ennek bele kell férni szerintem.
Azt sem értem, hogy miért kell mindenkivel összebútorozni 2 hét után, aztán meg sírni, hogy külön kassza van.

El nem tudom képzelni, hogy úgy költözzek össze a barátnőmmel, hogy nem közös kassza van. Nem lakótársak vagyunk.
Ha akit szeretek beteg, akkor főleg nem azt nézem, hogy kinek a pénze, hanem hogy hogyan lesz jobban hamarabb.
"A pasikat nem lehet lekörözni."
Ez mondjuk nettó baromság, de amiket leírtál az alapján nem lepődnék meg, ha ennél sokkal vadabb dolgokkal is etettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!