Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért nehéz megérteni, főleg a nőknek?
Hazamész, nem piásan, csak kiégve a melótól.
Hogy le eresz, nekiülsz TV-zni, játékgépezni, zenét hallgatni, lőni, bármi.
Mire a párod lenyomja a "Mékelleztcsinálnimiértnemvelemfoglalkozolinkábbmi?" dolgot. És miért nem érti meg, hogy ezzel őt és magam védem, mert másképp rázúdulna a napi szartengerem, és pár nap múlva azt kívánná, hogy haza se menjek.
21.
De miért rántsalak téged is a szarba, ha nekem bőven elég leeresztő szelep, hogy kikapcsolom az agyar 60 percre egy videójátékkal, vagy sorozattal, vagy egy zenével, majd újra visszakapcsolok az APA-FÉRJ-EMBER szerepbe? Van aki piál a kocsmában, a párod TV-zik, melyik a jobb?
SZAKÍTÁS
Miért kéne szakítani???? Mitől lenne másabb, ha valaki meló után nem beszél a párjával, mert a dilidokinál ül, óránként 10-20-50-XX összegért, vagy otthon lazít?
Rühellem ezeket a nyálas, büfészakos dumákat, de miért nem lehet egy embernek a családja és a melója mellett "ÉNIDŐM"???
Mellesleg a beszéljük meg a dolgokat, legyen bizalom a másik felé, nyílj meg,... ugye vicceltek???
Hiszen itt, a Gyakorin olvasom folyton, hogy még a telefonotokba sem nézhet bele a másik (Miért is nem, ha nincs senkid? >:) ), sőt a bankkártya PIN-jét sem adod neki meg. A PÁRODNAK, akinek szültél...vagy legalábbis ezt adtad be neki, és akivel van egy 35 éves hiteled.
23. Jajjj. Ennyit a szakmaiságodról. Azt tudtad hogy a Föld lakosságának ma már a 95%-a pszichológus? Oltári nagy kamu "szakma" lett, 100-ból jó ha van 1-2 akit pszichológusnak lehet nevezni. Amióta ma már bárki yt pszichológus, festő-mázoló, autószerelő, hentes, műkörmös stb. lehet, azóta a pszichológus is röhej foglalkozássá vált. Pszichológus vagy? Én is! Ellenben nekem még van 10 más szakmám is. Aztán lehet hogy jövőre lesz még mellé kettő.
Ó igen, a mai embereknek nem lehet semmit sem mondani, mert az egójuk nem engedi, ellenben elvárják hogy a saját problémáikat más oldja meg. Ha ügyesek, ha sikerül nekik valami az az ő érdemük, a rossz dolgokról ellenben mindig más tehet. Na meg a körülmények. Ellenben éljen a tiktok, wifit még a föld mélyébe is. Azt tudtad hogy a sok jóságos ember csak félemből és érdekből jópofizik? Addig van haverság amíg a személyes érdek megkívánja, utána már vérre megy a dolog. Rosszak a párkapcsolatok? Miért? Milyen a viszonyuk az embereknek a természettel?
Teljesen felesleges bárkivel is foglalkozni, érdek, érdek, érdek. Hála? Na azt már nem igazán ismerik. Sírás ezerrel mindenért. Meg is érdemlik.
Ez nem párkapcsolat ha csak "elméletben" vagytok együtt.
Maradj a videójátéknál ha neked az fontosabb.
Azt mondanám ha pl le lenne tisztázva hogy heti 1-2 nap max amikor a hobbidnak élsz az még rendben van.
De nekem az a gyanúm hogy nálad rendszeresebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!