Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők aki így éreztek, mi okból gondoljátok, hogy a férfi csak a szex miatt van veletek?
Kiváncsi lennék azon nők véleményére, akik éreztek már így.
Mit lehetett volna tenni a férfinak, hogy ne ezt érezzétek?
Ez szerintem egyértelmű. A találkozások csak a szexre orientálódnak. Nincsenek séták, kirándulások, közös ebédelések, vacsorák, programok. Hétvégente nálad vagy nálam tipusú randik, azok is este 7-8 kor "felugrom hozzád", de reggel korán el kell mennie. Beszélgetések esetleg, tettek nulla, csak szex.
Hogy ne érezze a nö hogy csak szexre kell? Vidd el valahova, vagy egyáltalán olyan nőt válassz aki érdekel is a társasága.
Úgy érzem = tapasztalom.
Mert csak a szex körül forog minden, nem érdekli, hogy mi van velem, nem beszélget velem és ilyenek, ha előre szólt nincs gond, de előadta a hős szerelmest és mégse az, akkor byebye.
Szerintem ezt érzi az ember lánya...
Volt olyan, aki kijelentette, hogy ebből az egészből soha nem lesz kapcsolat, ott például egyértelmű volt.
Az viszont többször is előfordult, hogy a lelkesedésük 2-3 randi erejéig bírta, onnantól célzottan szobára vittek volna :') mondtam, kösz nem, ennél többet érek 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!