Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit ha a psim más nőknek irogat facebookon?
Úgy szeretem az ilyen szépítő megfogalmazásokat. :-)
Másoknak ír. Azért nagyon nem mindegy, hogy kiknek, és mit. Írni lehet az időjárással, meg a tegnapi focimeccsel kapcsolatban is. De lehet arról is, hogy hogy d*gná meg. Nagyon nem mindegy a téma és az indíttatás. ;-)
Egyébként meg továbbra is azt mondom: tök mindegy, hogy definíció szerint ez megcsalás, vagy sem. Ami rosszul esik (vagy rosszul esne, ha tudná) a másiknak, azt nem csináljuk.
de mi az ok? unják egymást, ritka vagy lapos a szex?
nyilván nem jó h írogat, baj van.
téged nem érdekelne miért írogat?
visszatérő probléma lehet, a férfiak alaptermészete ugyanaz. nőt akarnak. (v valaki fiúkát)
Hiányzik neki valami a kapcsolatotokból, ami nem feltétlenül a szexben merülhet ki.
Talán érdemes lenne megbeszélni a dolgot.
4# nem mindegy? Más nőket akar megdugni. Nem rajta múlt ezek szerint, hogy még nem történt meg.
Tudod kit érdekelne, hogy mi az oka. Bármi is az, lehetett volna kommunikálni, de ő a gerinctelen megoldást választotta.
nem mindegy, miért akar más nőt dugni? ha a nő szerint elég a szex, akkor csak vadászik, ki kell vágni.
de ha a nő is lapít, egysíkú, ócska gyors szex van, akkor talán beszélgetni kellene... nem mindig a másikra várni.
#6 Engem igaziból nem érdekelne.
Hiába hiányzik “valami a kapcsolatból”, normál esetben ezt meg szokás beszélni.
Még azt csak-csak meg tudom érteni, hogy 20-25 év után egyszer valakivel megtörténik egy megcsalás mert tényleg jó a kémia köztük és elragadták őket a hormonok. De azt, hogy rossz a kapcsolat, tudatosul benne annyira, hogy keresi a lehetőséget a megcsalásra és nem akarja megbeszélni, hanem helyette írogat, ez teljesen más helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!