Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit ha a psim más nőknek irogat facebookon?
Figyelt kérdés
Egy laptopot használunk. Én munka miatt a pasim meg játszani szokott rajt.tegnap este beléptem a laptobba. És láttam hogy be van neki jelentkezve a facebookba. Nem szokásom kutakodni meg turkálni de hajtott a kiváncsiság. Láttam hogy egy csomó lánynak irogat. Bele néztem egy párba. Olyanokat irogatott nekik hogy találkozzanak meg küldjenek magukrol meztelen képet meg hogy mit csinálna velük. Tudom tényleg nem szép hogy turkáltam. De az se szép amiket ő irogatott. Most teljesen kivagyok.2023. jan. 27. 10:43
21/21 anonim válasza:
Mucika!
Én alaphangon feljelentenélek személyiségi jogok megsértéséért, nem beszélve arról, hogy kib@sználak mint macskát egészségügyi sétára.
Benned már akkor meghalt a bizalom mikor elhatároztad, hogy "belenézel".
Akkor kellet volna eldöntened, mit akarsz az életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!