Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak jobban elnézik, ha megcsalják a párjukat, mint a nőknek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 17:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
1/9 anonim válasza:
NEM. A megcsalás - za megcsalás. Mindegy, ki teszi.
2/9 anonim válasza:
Nekem férfiként természetes, hogy megcsalom minden párom.
3/9 anonim válasza:
Van aki elnézi(az meg is érdemli), és van aki nem. Én nem nézem el.
4/9 anonim válasza:
Az arab országokban pl. eleve több felesége lehet, úgyhogy ebben az esetben igen, viszont ahol csak 1, ott szerintem is mindegy, hogy ki csinálja, attól még ugyanúgy probléma.
5/9 anonim válasza:
A társadalmi megítélés szerint sajnos, igen. Férfitársaságban gyakori poénkodás a "öt nőm van egyszerre, az ország különféle tájain, szerencsére nem tudnak egymásról, bármelyiket akkor keresem fel, ha úgy tartja kedvem" stb. A megcsalásról szóló viccekben is jobban elítélik ha nő tesz ilyet.
Én sose tennék ilyet.
Férfiként írtam.
6/9 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a férfiak jobban elnézik a férfiaknak, ha megcsalják a párjukat, mint a nőknek.
7/9 anonim válasza:
"öt nőm van egyszerre, az ország különféle tájain,"
Haha, és gondolod, azok a nők csak rá várnak :D
8/9 anonim válasza:
Igen, mert rá lehet fogni a genetikára, meg az evolúcióra, hogy neki ez a dolguk. Bioszból alulképzett, de okoskodni vágyó emberek még bólogatnak is erre.
9/9 anonim válasza:
A társadalom szerint a férfi a nagy szoknyapecér kandúr, ebből az következik, hogy ők valószínűleg többször lépnek félre, mint a nők.
És minél több megcsalást vizsgálunk, annál nagyobb eséllyel találunk olyan végkifejletűt is, ahol megbocsátással, elnézéssel végződött az eset.
Szerintem van gyakorlati igazság is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!