Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért nehéz megérteni, főleg a nőknek?
Hazamész, nem piásan, csak kiégve a melótól.
Hogy le eresz, nekiülsz TV-zni, játékgépezni, zenét hallgatni, lőni, bármi.
Mire a párod lenyomja a "Mékelleztcsinálnimiértnemvelemfoglalkozolinkábbmi?" dolgot. És miért nem érti meg, hogy ezzel őt és magam védem, mert másképp rázúdulna a napi szartengerem, és pár nap múlva azt kívánná, hogy haza se menjek.
Megveszelted vele h pl neked kell 1 ora pufferido amikor magad vagy? Utana meg az ove?
Vagy csak magadban puffogsz itt?
Parkapcsolatban vagy ergi beszelnetek kellene pl ilyenrol is! Nem csak h mi legyen a vacsi.
De az is lehet h szivesen meghallgatna
Én totál megértem, mert nekem is vam olyan napom néha, hogy csak hazaesek lezuhanyzom és befekszem az agyba sorozatozni. De nem 7-ből 7 nap van ez. Ott a gond. Nem a heti 1-2 ilyen nappal.
Amúgy nőként mondom, nagyon sok nőnek 0 élete, 0 hobbija a pasija nélkül és kvázi a pasija a személyisége.
"Amúgy nőként mondom, nagyon sok nőnek 0 élete, 0 hobbija a pasija nélkül és kvázi a pasija a személyisége."
Madarat tolláról...
"Amúgy nőként mondom, nagyon sok nőnek 0 élete, 0 hobbija a pasija nélkül és kvázi a pasija a személyisége."
"egyetemen volt ilyen csoportársam egy csaj".
Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!