Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis, hogy engem ez zavar?N
Kb 5 honapja jarok egy tolem 9 evvel idosebb ferfival es oszinten mar az elso honapban felmerult problemakent az anyagiak kerdese.
Mar az elejen felhozta, hogy miert nem hivom meg egy italra en is (kb igy 3.randin, de konkrétan ezelőtti randikon is ha vett nekem egy froccsot es ennyi). En meglepodtem, mert ugy voltam vele nagyon korai lenne mar most visszahivnom, ketto nem voltam hozzaszokva, hogy egy ferfi ne hivna meg szivesen, raadasul kis ertkben tortentek a randik.
Szoval eszrevettem, ha velem van akkor inkabb ehenhalna csak ne kelljen nekem is etelt vennie/rendelnie. Mar nem elso alkalom, hogy vagy szo nelkul rendel maganak kajat vagy amikor latja hogy megeszek egy protein szeletet rogton felugrik, hogy na megy vesz maganak kaját, ha mar en ettem. Meg sem kerdezi, hogy hozzon nekem barmit is.
De kirandulasnal is, ha mondom nekem nincs most penzem ra akkor nem mondja, hogy meghiv.
Elmondtam neki, hogy nekem kell, hogy a ferfi azert koltson ram marmint lassam a gesztusokat, mert abbol erzem, hogy fontos vagyok neki, jolesik es a noiessegem ilyenkor jobban megelem es meg akarom halalni a ferfinak.
Az a baj emiatt kezdem lenezni es nem ferfikent tekinteni ra, hogy ennyivel idosebb es nem tud biztositani kb semmit.
Tudom gonoszan hangzik es milyen ertektelen lehetek stb stb de ezaz igazsag, hogy nekem ez kell. Nem csak ez a fontos, de kell..
De elgondolkoztam, hogy lehet bennem van a hiba es masokat ez nem zavarna es nagyon undorito, hogy engem ez zavar?
40.
Akkor tanulsz még pár dolgot az oldalról nemsokára, ha még kezdő vagy :D
Igazabol mar reges reg nem irtam ki kerdest az oldalra, de ugy latom tovabbra sem kell.
Mindig ugyanaz tortenik alig valaszolnak erdemben kb 1-2 ember nagyon jo esetben. A tobbi csak annyit bofog ide, hogy kamu, a masik resze meg gyulolkodve probalja alazni a kerdezot, ha nem fer bele a sztereotip josagos ember skatulyába.
Igazabol megertem azokat akik gonoszkodnak ilyen helyeken, gondolom olyan nok/ferfiak akiket ver az elet vagy a kulsejukkel vagy mas dolgokkal, tele vannak frusztracioval es azt hiszik, ha itt leoltanak majd az en eletem is lesz olyan rossz mint az ovek. es akkor meglat egy ilyen kerdest, hogy en nokent milyen banasmodot tapaztaltam mas ferfiaktol pl fizet rengeteg dolgot, oromet leli abban, hogy ad nekem stb stb es leirom, hogy ebben a kapcsplatban meg nem kapom es ez meltatlan nekem es kb megkoveznemek, hogy mit mereszelek, ha nekik is rossz legyen az nekem is.
A masik aki folyton azzal jon, hogy a noket nem ismerem, mert a nonek nem kell penzben kifejezni semmit szoval kamu. elnezest, majd te pont tudod milyenek a nok, mert te olyan no vagy akinek nincs ilyen igenye azert legyszi ne mondd a tobbi nore, hogy nekik se legyen, ha van akkor nem is nok kb.
Nem vagyok karrierista/torteto? Aham majd te fogod megmondani latstlanba :Dd szerintem sokan nem ertik itt, hogy en eltartom magam, jol keresek viszonylag bar kereshetnek sokkal jobban is (amiert teszek is!!) képzem magam, tanulok es bizony a kulsommel is foglalkozom kemenyen. Nem sajnalom a penzt sem a kulsomre sem a tanulasra, tapasztalatokra. Van sajat lakasom is, nem kell senkinek fizetnie a lakberem meg a rezsim meg a szepeszeti dolgaim meg a tanulmanyaim a draga ruhaim, hobbikat, sportot. De a ferfitol igen elvarom akovel vagyok, hogy konnyitse meg az eletem, hogy tudjak ferfikent nezni ra nekem igenis kell, hogy o fizesse a programokat(nem a nyaralasokat,hoteleket) vagy amikor velem van hivjon meg kajara, foleg ha ez a ferfi mar reg felnott es nem egy tini/palyakezdo. Lehet valakinek ez szegyen, hogy nokent erre is vagyom, de nekem ez fontos, hogy a ferfi teremtsen, lassam kepes ellatni engem, a tenyéren hordoz. Lehet progoktaiv ezt olvasni egyes noknek es egyes ferfiaknak, nagyon sajnalom. De ne aggodjatok ti masok vagytok es amint latjatok ferfiban es noben os van boven olyan ako egyetert azzal, hogy 50-50 meg akar azzal, hogy a no nem igenyel semmi anyagi dolgot meg akar eltartja is a masikat stb stb szoval mindenki megtalhatja a maganakvalot.
Plusz meg annyi, hogy lehet eddig nem sikerult jol megfogalmaznom, de en igazabol arra vagyom es annak a hiányát latom a baratomban, hogy az en fejemben a ferfi, ha szerlmes egy nobe, rajon el akarja venni azt a not es csaladot akar akkor bekapcsol nala az oszton, hogy teremteni akar : penzt,”feszket”, kepes legyen megadni mindent a csaladjanak es ezerrel ekezd ezen dolgozni, tervezni.
Valahol itt kezdodtek a problemak amikor mondta a baratom, hogy penze se lenne gyurure meg lagzira(lagzit nyilvan nem egyedul allna hanem kozosen es csaladdal, de nem is vagyom 8millas eskuvore). Valamint tudom, hogy mennyit keres es ugyanaz kb a berunk pedig van koztunk jopar ev.. es o 3x annyit dolgozik azert a penzert. Es azt latom elnyomjak ot es nem is keres uj utakat, nem nezi, hogyan kereshetne tobbet. Sodrodik az elettel es nekem ez ami nem kell. Persze ezt felerositik azok a dolgok, hogy latom nem hiv meg kajalni amit igen gondolok azert nem hiv meg, mert a hiteleivel nehezen jon ki a honapban. De akkoris bunkosagnak tartom es ferfiatlannak ezt a cselekedetet, okosabban is csinaljatna plusz ebbol latom, hogy ugymond magamra hagy es nem figyel ram.
Nekem fura, hogy a kérdéseddel kikérsz véleményt, utána meg leírod, hogy igazából bárki bármit mond, neked akkor is ez a véleményed, punktum.
Akkor viszont mi értelme ennek a beszélgetésnek? Szerintem akkor ne raboljuk egymás idejét, már bocs hogy ilyen nyersen írom.
Vagy akkor tényleg mi a kérdés? Csak hogy legyen is értelme kommunikálni.
44.
Szerintem neked egy idős, gazdag bácsihoz kellene menni, akinek megszámolhatatlanul sok pénze van, mert a leírásodnak szinte nincs is olyan mondata, ahol ne tennél valami állítást vagy panaszt az anyagiakkal kapcsolatban.
47.
Valóban, de a kérdező nagyon anyagias szemléletű, így ezt kell szem előtt tartania. Nincs ezzel semmi baj, amúgy.
49.
Akkor első helyre az anyagiakat kell tenni. Továbbra is mondom, ezzel nincs semmi baj, amíg ki van mondva. Teljesen legitim érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!