Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis, hogy engem ez zavar?N
Kb 5 honapja jarok egy tolem 9 evvel idosebb ferfival es oszinten mar az elso honapban felmerult problemakent az anyagiak kerdese.
Mar az elejen felhozta, hogy miert nem hivom meg egy italra en is (kb igy 3.randin, de konkrétan ezelőtti randikon is ha vett nekem egy froccsot es ennyi). En meglepodtem, mert ugy voltam vele nagyon korai lenne mar most visszahivnom, ketto nem voltam hozzaszokva, hogy egy ferfi ne hivna meg szivesen, raadasul kis ertkben tortentek a randik.
Szoval eszrevettem, ha velem van akkor inkabb ehenhalna csak ne kelljen nekem is etelt vennie/rendelnie. Mar nem elso alkalom, hogy vagy szo nelkul rendel maganak kajat vagy amikor latja hogy megeszek egy protein szeletet rogton felugrik, hogy na megy vesz maganak kaját, ha mar en ettem. Meg sem kerdezi, hogy hozzon nekem barmit is.
De kirandulasnal is, ha mondom nekem nincs most penzem ra akkor nem mondja, hogy meghiv.
Elmondtam neki, hogy nekem kell, hogy a ferfi azert koltson ram marmint lassam a gesztusokat, mert abbol erzem, hogy fontos vagyok neki, jolesik es a noiessegem ilyenkor jobban megelem es meg akarom halalni a ferfinak.
Az a baj emiatt kezdem lenezni es nem ferfikent tekinteni ra, hogy ennyivel idosebb es nem tud biztositani kb semmit.
Tudom gonoszan hangzik es milyen ertektelen lehetek stb stb de ezaz igazsag, hogy nekem ez kell. Nem csak ez a fontos, de kell..
De elgondolkoztam, hogy lehet bennem van a hiba es masokat ez nem zavarna es nagyon undorito, hogy engem ez zavar?
Vagyis te az a fajta nő vagy, aki szerint a pasinak az a dolga hogy mindent a s€gge alá toljon, meg q szájába tegyen. És még egy kisebb ketesetűt is csak akkor, és azért tudsz tisztelni ha a fél fizuját rád költi.
Hát gratulálok!
6-os vagyok. Értem amit írsz. Én szeretem a lányt meghívni, nekem ez nem gond, nem elvi kérdés, és anyagilag sem gond, mert szeretek vele figyelmes lenni.
Viszont amit írsz a többi dologról, az már meg kell mondjam nem tetszik. Nem akarom az életemet úgy élni, hogy végigtörtessem anyagi dolgokért, és hogy egy nő csak emiatt tud szeretni, és tisztelni. Nekem egy kapcsolat nem erről szól. Nem vagyok motivációs tréner, és nem szeretem, amikor akármilyen területeken nem társat keresnek az emberek, hanem múzsát, aki mindig toppon van, és "van benne mit tisztelni".
Magával a hozzáállással nem értek egyet. Ha szeretek valakit, akkor nem kötöm ilyen feltételekhez. A szüleinket is tudjuk szeretni, de sokan nem tudjuk őket tisztelni, de ettől még értékeljük őket, és szeretünk velük lenni. A barátainkkal is van így.
Szerintem a tisztelethez kötni dolgokat fals dolog. Sok esetben azt látom, hogy emögött nem igazi a másik iránti szeretet, nem a személy van elfogadva, hanem ilyen feltételekkel van a szeretethiány megkerülve, hogy akkor tudom szeretni, ha tudom tisztelni. És ha a tisztelet már nem működik, akkor kiderül, hogy szeretet sose volt igazán.
Fillérbszó. És igen, igaza van annak, aki írta, hogy ingyenszexet szeretne bejárónővel, aki meg is főzőcskézi az ebédkéjét.
Volt ilyen kapcsolatom. Nálam töltöttük a hétvégéket, ahová én bevásároltam, megfőztem, reggelit készítettem, természetesen biztosítottam a vizet, tusfürdőt, fogkrémet, ágyneműt, törölközőt.
Aztán amikor egyszer megbeszéltük, hogy elmegyünk strandra, ott találkozunk, nagyon forszírozta, hogy majd bent. Majd mit ad isten, egyszerre értünk a bejárathoz. Ahol előre engedett nagyon gálánsan, hogy nyugodtan vegyem meg magamnak a belépőmet.
Megértem egyébként a férfiakat is. Lehet hogy csomó ideig kedves a nővel, fizet dolgokat, majd a nő egyszer beközli, hogy unja magát, és másik csávót keres. Persze hogy az ilyenek úgy lesznek, hogy innentől a nő fizesse a sajátját, ha úgyis borítékolva van, hogy ásítozni fog pár hónap múlva, és lelép.
Nyilván van az is amit 15 ír, nem is kevés. De azért az is tipikus pofátlan hozzáállás, hogy a férfi költsön a nőre évekig, majd mondvacsinált indokokkal a nő lelép, addig meg ment a bűbájkodás, meg a hitetés. Ilyen is van.
Egyensúlyt kell találni szerintem - meg az elvárásokat is a realitásokhoz visszahozni. Ha vki tudja, hogy a másik egy átlagbérért dolgozik, akkor ne várja el tőle a luxuskiadásokat, és később ne mondja azt hogy nem tudja tisztelni. Ő ment bele! Ha tudta hogy a másik milyen anyagi szinten él, akkor nem lett becsapva.
fizet dolgokat, majd a nő egyszer beközli, hogy unja magát, és másik csávót keres. Persze hogy az ilyenek úgy lesznek, hogy innentől a nő fizesse a sajátját, ha úgyis borítékolva van, hogy ásítozni fog pár hónap múlva, és lelép.
Ne haragudj, de ha már költött rá pénzt, akkor neki onnantól kutya kötelessége élete végéig főzni rá és széttenni igény esetén? Mi ez, befektetés?
ne várja el tőle a luxuskiadásokat,
Hogy a kajájukat a nő fizesse, ő meg a másik sorba beáll a saját energiaitalával... itt senki nem említett luxuskiadást. Ahogy az én strandolós hapsim is annyit keresett mint én, csak én egyedülálló anya voltam a saját lakásomban, ő meg az anyjáéknál lakott a tetőtérben. A fillérbszás meg a luxus igények közt elég nagy a gap.
18.
Ezért (is) kellene az első néhány randin mindenkinek a sajátját fizetni. Amikor már párban vannak, onnantól jogos, ha néha egymásét fizetik. De majd ismeretlenekként, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!