Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normalis, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis, hogy engem ez zavar?N

Figyelt kérdés

Kb 5 honapja jarok egy tolem 9 evvel idosebb ferfival es oszinten mar az elso honapban felmerult problemakent az anyagiak kerdese.

Mar az elejen felhozta, hogy miert nem hivom meg egy italra en is (kb igy 3.randin, de konkrétan ezelőtti randikon is ha vett nekem egy froccsot es ennyi). En meglepodtem, mert ugy voltam vele nagyon korai lenne mar most visszahivnom, ketto nem voltam hozzaszokva, hogy egy ferfi ne hivna meg szivesen, raadasul kis ertkben tortentek a randik.

Szoval eszrevettem, ha velem van akkor inkabb ehenhalna csak ne kelljen nekem is etelt vennie/rendelnie. Mar nem elso alkalom, hogy vagy szo nelkul rendel maganak kajat vagy amikor latja hogy megeszek egy protein szeletet rogton felugrik, hogy na megy vesz maganak kaját, ha mar en ettem. Meg sem kerdezi, hogy hozzon nekem barmit is.

De kirandulasnal is, ha mondom nekem nincs most penzem ra akkor nem mondja, hogy meghiv.

Elmondtam neki, hogy nekem kell, hogy a ferfi azert koltson ram marmint lassam a gesztusokat, mert abbol erzem, hogy fontos vagyok neki, jolesik es a noiessegem ilyenkor jobban megelem es meg akarom halalni a ferfinak.

Az a baj emiatt kezdem lenezni es nem ferfikent tekinteni ra, hogy ennyivel idosebb es nem tud biztositani kb semmit.

Tudom gonoszan hangzik es milyen ertektelen lehetek stb stb de ezaz igazsag, hogy nekem ez kell. Nem csak ez a fontos, de kell..

De elgondolkoztam, hogy lehet bennem van a hiba es masokat ez nem zavarna es nagyon undorito, hogy engem ez zavar?

2023. nov. 7. 08:36
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
95%

Én is éreztem már pasinál pont ezt amit írsz, inkább éhenhalt volna, mint engem is meghívjon.

3 hétig, ha tartott.

2023. nov. 7. 10:00
 22/60 anonim ***** válasza:
95%
Ha arra nincs pénzed, hogy az ismeretlen nő kóláját kifizesd, nehogy ne térüljön meg a befektetésed, akkor verd otthon magadnak.
2023. nov. 7. 10:02
 23/60 anonim ***** válasza:
4%

22.

Akkor csak úgy random néha vegyél az utcán szembejövőknek is ezt-azt, ha ennyire szereted pazarolni a pénzedet.

2023. nov. 7. 10:03
 24/60 anonim ***** válasza:
30%

Nem mindegy a személyisége megítélésben így látatlanban, hogy nincs miből neki se vagy dúskál, csak rád sajnálja. Egyébként részemről (nőként) az sem gáz, ha te fizetsz bármit. Ez a törtetősdi meg... ha neked a karrierista férfiak jönnek be, akkor miért olyat választottál, aki nem az? Ez sem tetszik, az sem tetszik... 5 hónapos kapcsolatban ez elég nyögvenyelős. Önmagában azzal, hogy neked mi jön be, mit szeretnél, nincs baj. Csak akkor ne olyantól várd el, aki nem olyan, és ne idegeneket kérdezgess, hogy kinek van igaza meg miért nem olyan, mert mi innen nem tudjuk megoldani. Ez a te életed, te időd, energiád, a te döntésed és felelősséged, mire használd el.

...Bár az írásod alapján tényleg elég kétdimenziósak a karakterek, én is inkább egy incelt képzelek mögé, aki a nőellenes közfelháborodás reményében csepegteti az információkat. :)

2023. nov. 7. 10:05
 25/60 anonim ***** válasza:
95%

Én is azt vallom, hogy akinek nincs felesleges 15 ezer forintja egy randira az verje ki magának otthon. Nehogy már probléma legyen valakinél egy randi költségiet állni.

Nem arról van szó, hogy minden szembejővőnek szórni kellene a pénzed, de randira azért mész valakivel mert szimpatikus és megismerni akarod.

Lúzer dolog úgy tekinteni a randira mint egy befeketetés a puncihoz/szexhez.

2023. nov. 7. 10:11
 26/60 anonim ***** válasza:
95%

Akkor csak úgy random néha vegyél az utcán szembejövőknek is ezt-azt, ha ennyire szereted pazarolni a pénzedet.

Ja én főzzek-mossak-takarítsak-szopikáljak, te meg majd marha jófej leszel és havonta hozol nekem egy hambit.

Neked sose lesz nőd. Remélem.

2023. nov. 7. 10:14
 27/60 A kérdező kommentje:

Igazad van aki irtad, hogy miert vagyok akkor vele. Igazabol ezt miota vele vagyok fogalmaztam meg magamnak, hogy most jottem ra, nem tudok ilyen pasival lenni es ogen en torteo vagyok. Akarki ismer ezt mondjak cetudatos, hatarozott, torteto es rajottem pontosan az ilyen ferfiakat csodalom. A baratomrol meg eleinte nem tudtam, mert azert dolgozik sokat o is, komolynak latszott bar gyanusak voltak ezek a dolgok, hogy mondta hivjam meg italra oda-vissza meg ha sok penze lenne se koltene ram nagyertekut. A legelso megrendulesmnel szakitani kellett volna amikor eloszor csinalta azt velem, hogy szo nelkul rendelt kajat maganak az dobbentes volt nekem.

Elnezest, hogy ilyen ketdimenziosnak latszik az egesz, de azert mert regenyt irhatnek, ha kitermek mindenre nyilvan nem csak ezaz egy dolog van es nem csak kizarolag ez szamit. De nem vagyok mar gyerek/tini, hogy eleg legyen a kapcsolatban annyi, hogy a ferfi dolgozik meg nem egy tulok.

2023. nov. 7. 10:19
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

26.

Régen volt, de bőven elég volt, hogy már ne vágyjak ilyesmire. Minden megvolt, aminek kellett, azóta meg csak simán nem érdekel ez az egész, szerencsére.

2023. nov. 7. 10:20
 29/60 anonim ***** válasza:
0%

Azzal egyetértek, hogy a fillérbaszás gáz, de hogy neked a nőiességed pénzbe kerül, az is.

Én magamat nem tudnám tisztelni, ha nem közösen állnánk a párommal a dolgokat, hanem picsáskodnék.

2023. nov. 7. 10:25
 30/60 A kérdező kommentje:

29, az nem baj en orulok, hogy vannak olyan nok is, mint te. Igy az ilyen ferfiaknak lesz parjuk, akik tudjak ertekelni es tisztelni oket igyis.

Mondom nem ezaz egyetlen dolog es nem kizarolag ettolfugg a noiesseg, deha megerzem, hogy barmit is sajnal ram akkor oda a varazs. Nem varok el aranyekszert.. cserebe en is odaadó vagyok minden teren.. foleg amugy igy hogy idosebb tolem..ha egykoruak lennenk jobban elneznem.

2023. nov. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!