Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normalis, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis, hogy engem ez zavar?N

Figyelt kérdés

Kb 5 honapja jarok egy tolem 9 evvel idosebb ferfival es oszinten mar az elso honapban felmerult problemakent az anyagiak kerdese.

Mar az elejen felhozta, hogy miert nem hivom meg egy italra en is (kb igy 3.randin, de konkrétan ezelőtti randikon is ha vett nekem egy froccsot es ennyi). En meglepodtem, mert ugy voltam vele nagyon korai lenne mar most visszahivnom, ketto nem voltam hozzaszokva, hogy egy ferfi ne hivna meg szivesen, raadasul kis ertkben tortentek a randik.

Szoval eszrevettem, ha velem van akkor inkabb ehenhalna csak ne kelljen nekem is etelt vennie/rendelnie. Mar nem elso alkalom, hogy vagy szo nelkul rendel maganak kajat vagy amikor latja hogy megeszek egy protein szeletet rogton felugrik, hogy na megy vesz maganak kaját, ha mar en ettem. Meg sem kerdezi, hogy hozzon nekem barmit is.

De kirandulasnal is, ha mondom nekem nincs most penzem ra akkor nem mondja, hogy meghiv.

Elmondtam neki, hogy nekem kell, hogy a ferfi azert koltson ram marmint lassam a gesztusokat, mert abbol erzem, hogy fontos vagyok neki, jolesik es a noiessegem ilyenkor jobban megelem es meg akarom halalni a ferfinak.

Az a baj emiatt kezdem lenezni es nem ferfikent tekinteni ra, hogy ennyivel idosebb es nem tud biztositani kb semmit.

Tudom gonoszan hangzik es milyen ertektelen lehetek stb stb de ezaz igazsag, hogy nekem ez kell. Nem csak ez a fontos, de kell..

De elgondolkoztam, hogy lehet bennem van a hiba es masokat ez nem zavarna es nagyon undorito, hogy engem ez zavar?

2023. nov. 7. 08:36
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
15%
#26 Neked meg pasid. Remélem.
2023. nov. 7. 10:38
 32/60 anonim ***** válasza:
70%

31.

Ez nagyon gyenge visszavágás.

2023. nov. 7. 10:39
 33/60 anonim ***** válasza:
98%

26 vagyok

Pasim tényleg nincs. Férjem van.

Anno a strandolóst rövid úton ki is penderítettem. Azóta gondolom anyuka veri neki, miután bevásárolt a kisfiának, megfőzött, kimosott és befizette magát a jegypénztárnál.

2023. nov. 7. 10:40
 34/60 anonim ***** válasza:
0%

33.

Hát, ez elég rosszindulatú jellemzés egy számunkra ismeretlen emberről.

2023. nov. 7. 10:41
 35/60 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Nekem olyan párom van, aki tisztel és szeret, egymásra számíthatunk, és nem kell senkit kitartani; neked lesz olyan, akivel megbeszélheted, mit kérsz szopásért cserébe.
2023. nov. 7. 10:44
 36/60 anonim ***** válasza:
21%

Nem írom ide le mit kérek cserébe, ez nem a szexualitás kategória.

De hogy nem foglak még kitartani is pluszba, abban biztos lehetsz.

2023. nov. 7. 10:56
 37/60 anonim ***** válasza:
22%

1. Nőként írom, alap hogy mi is fizetünk, nem csak elvarjuk. Nem 5 hónap után, én már pár randi után meghivtam aki azóta a férjem. Ez a normális.

2. Az valóban gáz hogy felhivja rá a figyelmed. Nem figyelmeztetni kellene hanem kidobnia a picsaba.

3. Nem törtető vagy hanem nyomorék.

2023. nov. 7. 12:26
 38/60 anonim ***** válasza:
29%
Ez a kérdés már messzemenően jobb alakítás, mint az előző, ahol 30 ezer forint kereset különbségen rugózott a kitalált nő. Ott a kérdező hamar lebukott egy hímsoviniszta dumával, de tanult belőle. Ami szemet szúrt, hogy mindkét kérdés alatt megjelent egy tanári fizetés, mint viszonyítási alap. Emellett mindkét kérdésben nagyon kisarkítottak a karakterek. Itt a nő hangsúlyan igényli a pénzbe kerülő gesztusokat, anélkül nem tudja megélni a nőiességét. XD Ebből nagyon látszik, hogy ezt a nőt is olyasvalaki találta ki, aki nem ismeri a nőket. A megfogalmazásért viszont piros pont. Részletgazdag, már majdnem hiteles volna, ha nem lenne alapjaiban hibás. Gyakorolj még :)
2023. nov. 7. 15:15
 39/60 anonim ***** válasza:
47%

38.

Mintha nem tudnánk, hogy a kérdések zömét ugyanaz a néhány ember ontja magából...

2023. nov. 7. 16:10
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még ez viszonylag új volt, de örülök, ha köztudott :)
2023. nov. 7. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!