Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm folyton,megállás nélkül írogat,hív, szinte non- stop ír, megoldás rá, ha semmire se válaszolok neki?
Az a megoldás, ha normális stílusban megfogalmazod, hogy számodra ez sok, megfojt vele.
Ha nem érti, akkor szakíts.
De ignorálni csak úgy, elég gyerekes dolog lenne.
Ezt én sem bírnám, pedig nő vagyok.
Ezt már általában a kapcsolat elején, ismerkedési fázisban észre lehet venni. Én már akkor "szűrni" szoktam az ilyeneket. Ha valaki nem érti meg az azonnal repül, akármilyen "cuki" is lenne egyébként.
Ha nem válaszolsz és ezen még jobban felpörög, akkor nem ez a megoldás. Beszélj vele, ha nem változtat, akkor zárd le az egészet, hiszen sosem fogtok egy véleményen lenni ezen a téren.
Igencsak sok ideje van.
Küldjél like jelet néha, mást csak ha ráérsz. Vagy leszeded a Wi-Fi-t.
De miért ilyeneket írtok basszus, hogy hogy tudna kislisszolni a kommunikációból, anélkül, hogy bármi előremutató történne?
Ha ennyire kellemetlen neked a csaj, szakítani kell! Rengeteg ember lehet cuki távolról, attól még lehet hogy kapcsolatban számodra elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!