Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó megoldás, ha mást mást szeretnénk szexben?
Én 22/F és párom 21/N már több, mint másfél éve vagyunk együtt. A szex mindig is kényes terület volt, mert amíg nekem hosszú, rendszeres, változatos együttlétre van szükségem, neki meg kevésre, és rövid ideig. Ezen felül még a méretem is túl sok neki, nem csak az "étvágyam".
A kapcsolatunk amúgy jól működik, és nem szeretném otthagyni, de ez tényleg egy olyan dolog amiről senki nem tehet és nagyon eltérnek egymástól.
Ilyenkor csak a szakítás, vagy nyitott kapcsolat tud működni, vagy van más megoldás is vajon?
Hűha, ez egy nagyon nehéz kérdés.
Szoktam ilyenkor a nyitott kapcsolatot olvasni, mint visszajelzés. Nem tudom, hátha. Én is szenvedtem ezekkel, rossz tud lenni. Egyébként esetleg párterápia segíthet ebben.
Most felteszem egy kérdést. Kérdező, a barátnőd mennyire élvezi a szexet? Van orgazmusa? Mennyire pozitív az élmény? Milyen fantáziai vannak? Neki mit jelent a szex? Neked mit jelent a szex? Milyen az intimitás? Mennyire figyelsz oda, hogy jó legyen neki? Biztosan jó neki, és nem csak mondja? Mennyit beszéltek a szexről? Fiatalok vagytok, nem tudom hogy mennyi tapasztalatok van a kommunikációban. De a kommunikáció fontos. Kérdezd meg tőle, hogy miért szereti a szexet. Neki mi jó benne. Mitől lehetne neki még jobb.
Mennyit jártok randizni? Mennyi romantikus és meghitt pillanat van köztetek?
Jó megközelítés #3 és teljesen jogos kérdések. De nálunk jó a kommunikáció és ezeket már nagyja részt átbeszéltük.
Mindig van orgazmusa, nem is kicsi, csak utána már nem érez sokat, és nem élvezi a hosszabb szexet. Romantika mindig van, mostanában többet is randizunk. Egyszerűen ő neki a szex kevésbé fontosabb, mint nekem.
Mesélte, hogy neki a szex már egy feladat, mert hogy olyan sűrűn igénylem,és stresszel, mert nem tud eleget nyújtani és nekem is vissza kell fognom magam. Elbaszott egy szitu.
„Mi a jó megoldás, ha mást mást szeretnénk szexben?”
Szakítás. Ugyan mi más?
Személyes tapasztalat hasonló helyzetben voltam az ex-emel, én nagyon igényeltem volna a gyakoribb, hosszabb, változatosabb együttlétet, amit nagyon sokszor a tudtára is adtam, de mindig nemleges választ kaptam, illetve, hogy velem van a baj, mert hogy ha neki férfiként elég volt egy-két hetente egyszer 5 perc, akkor nekem nőként is elégnek kell hogy legyen.
Eleinte elfogadtam, hogy oké, szeretem, akkor megváltozom, de ahogy telt az idő, egyre rosszabbodott a dolog és úgy éreztem magamnak is hazudok azzal, hogy nem csinálom azt amit szeretnék, úgyhogy szakítottunk és őszintén így vissza tekintve, sokkal korábban megkellett volna lépnem ezt a döntést.
Ui.: lehet rosszul hangzik, de azóta nálam kicsit megborult a sorrend, előbb szex és ha összeillünk, akkor kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!