Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó megoldás, ha mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó megoldás, ha mást mást szeretnénk szexben?

Figyelt kérdés

Én 22/F és párom 21/N már több, mint másfél éve vagyunk együtt. A szex mindig is kényes terület volt, mert amíg nekem hosszú, rendszeres, változatos együttlétre van szükségem, neki meg kevésre, és rövid ideig. Ezen felül még a méretem is túl sok neki, nem csak az "étvágyam".

A kapcsolatunk amúgy jól működik, és nem szeretném otthagyni, de ez tényleg egy olyan dolog amiről senki nem tehet és nagyon eltérnek egymástól.

Ilyenkor csak a szakítás, vagy nyitott kapcsolat tud működni, vagy van más megoldás is vajon?

2023. okt. 30. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az nem jó, ha ez neki csak egy feladat. Szerintem érdemes lehet erről beszélni, hogy miért érzi így. Valahogy arra lehet érdemes rájönni, hogy neki ez mitől lesz egy kellemes tevékenység.
2023. okt. 30. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!