Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi a megoldása?

Figyelt kérdés

Igazán nem haladunk előre ebben a dologban.

Barátnőm olyan hogy vagy akkor ér rá amikorra ő " tervezi" és utána már nem, ha fejre állsz sem. De eközben fél 6 körül hazaér minden nap és ennyi. Vagy kézműveskedik vagy nézi a tvt.

Mindig az van hogy mennyi dolga van még és nem halad velük.

Se gyerek se semmi ügyintézni való, sőt hogy segítsem még házimunka sem nagyon.

Kitalálta hogy kézműves dolgot készít ajándékba karácsonyra (ez kb 30db). Ezt meg kell csinálni, de mellette a tanulós videói is ott vannak amit fel kellene dolgoznia es ugye ott a munkahely is.

Mivel együtt élünk pontosan látom hogy azért messze nem így van hogy semmire nincs ideje..

A kézimunka a hobbija de úgy csinálja mintha kötelező lenne és nem létezne más fontosabb.

Kitaláltam egy programot, hogy egyutt is legyünk, de rossz idő miatt lehet mégse lesz jó. Mondtam akkor menjünk valahova ahova szeretne erre ő itthon akar lenni, pihenni.

A fenti dolgokat elohozta megint és hogy ő a hibás. Meg megmondta mikor ér rá és én akkor pont nem. De mondtam hogy több napra akkor nem tudok menni egy egy napra igen. Ő nem mondott akkor semmit sem.

De senki sem mondott ilyet hogy ő a hibás amiért nem megyünk lehet most se.. se a hangsúlyomon se éreztettem ilyet.

De állandóan az van hogy ő semmire nem ér rá, miközben pontosan látom hogy hol csúszik el az ideje es ilyenkor mindig elgondolkodom hogy mi lenne vele még ha gyerek lenne több dolog amit intezni kellene stb.

Ha már ezek nélkül most is ekkora gond van idő terén..

2023. okt. 7. 08:30
 1/2 humorzsa ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően nem azzal van a baj, hogy nincs ideje, hanem jobban szeret otthon lenni, nem olyan eljárós, mint amilyen te.
2023. okt. 7. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
81%

Ennek az a megoldása, ha belátod, hogy milyen mentális gondod van. Teljesen ép elmével te is belátnád, hogy de, igenis ôt hibáztatod. Gyakorlatilag az összes kérdésed errôl szól, és van vagy 500. Belátnád, hogy depressziós a párod. Belátnád, hogy teljesen tönkrement az állandó lelkiterror miatt, fizikai tünetei is vannak.

Legfôképp azt, hogy mindketten ebbe fogtok beledögleni, hogy azért se szakitotok.

2023. okt. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!