Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem aludni,mi a megoldás?
22 éves nő vagyok,és egy éves párkapcsolatról van szó
Az utóbbi időben észrevettem, hogy minden találkozást, és azt,hogy velem aludjon a párom én kezdeményezem.Múlthéten úgy gondoltam kipróbálom,mi lesz ha én nem említem meg neki,hogy aludjunk együtt, es mar több mint egy hete csak a közös óráinkon találkozunk (egy egyetemre járunk). Kommunikációt se nagyon kezdeményez,folyton én kérdezek rá a napjára. Lényegében mindig ilyen volt a kapcsolatunkba,de mar egyre jobban kezd zavarni.Lenne lehetőségünk rá, akár az összeköltözésre is,de úgy tűnik egyikre sincs igénye...
Mi lehet ez az egész?
Az, hogy vége, csak még nem mondtátok ki. Ez a kapcsolat nem működik. Elég jellemtelen, hogy ilyen néma eltávolodással tüntet. Én ebből kilépnék, mert megalázó, érzelmi, idegi feszültségben tart a bizonytalansággal.
Nem igényli a testiséget, a szoros kapcsolatot. Ennyi volt.
“mar több mint egy hete csak a közös óráinkon találkozunk (egy egyetemre járunk). Kommunikációt se nagyon kezdeményez,”
Ezt csak te szorgalmazod, erőlteted. Ő nem gondolja azt, hogy jártok.
Na ez is csak olyan akkor aki csak az elején beszél kedveskedik alapbol msg wgy üres ember.
Mondhatni leesett az álarca.
Együtt jártok egyetemre. Van egyáltalán közös témátok, hobbitok, érdeklődési körötök, haveri körötök?
Ezeket gondold végig.
A srác nem akarja lekötni magát, ennyi volt. Csak jellemtelen bunkó ahhoz, hogy ezt közölje veled.
Valószinüleg kedvel téged, szimpatikus is vagy neki, de nem szerelmes.
Az a férfi aki szerelmes, az nem így viselkedik.
Főleg nem alvàs terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!