Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar velem aludni,mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem aludni,mi a megoldás?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok,és egy éves párkapcsolatról van szó

Az utóbbi időben észrevettem, hogy minden találkozást, és azt,hogy velem aludjon a párom én kezdeményezem.Múlthéten úgy gondoltam kipróbálom,mi lesz ha én nem említem meg neki,hogy aludjunk együtt, es mar több mint egy hete csak a közös óráinkon találkozunk (egy egyetemre járunk). Kommunikációt se nagyon kezdeményez,folyton én kérdezek rá a napjára. Lényegében mindig ilyen volt a kapcsolatunkba,de mar egyre jobban kezd zavarni.Lenne lehetőségünk rá, akár az összeköltözésre is,de úgy tűnik egyikre sincs igénye...

Mi lehet ez az egész?

2023. okt. 5. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Tudja egyáltalán hogy kapcsolatban vagytok?
2023. okt. 5. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy vége, csak még nem mondtátok ki. Ez a kapcsolat nem működik. Elég jellemtelen, hogy ilyen néma eltávolodással tüntet. Én ebből kilépnék, mert megalázó, érzelmi, idegi feszültségben tart a bizonytalansággal.

Nem igényli a testiséget, a szoros kapcsolatot. Ennyi volt.

2023. okt. 5. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

“mar több mint egy hete csak a közös óráinkon találkozunk (egy egyetemre járunk). Kommunikációt se nagyon kezdeményez,”

Ezt csak te szorgalmazod, erőlteted. Ő nem gondolja azt, hogy jártok.

2023. okt. 5. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Már úgyis mindegy. Kérdezd meg tőle. Persze tedd hozzá, hogy ez neked nem tetszik, rosszul esik.
2023. okt. 5. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ez is csak olyan akkor aki csak az elején beszél kedveskedik alapbol msg wgy üres ember.

Mondhatni leesett az álarca.

2023. okt. 5. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Együtt jártok egyetemre. Van egyáltalán közös témátok, hobbitok, érdeklődési körötök, haveri körötök?

Ezeket gondold végig.

A srác nem akarja lekötni magát, ennyi volt. Csak jellemtelen bunkó ahhoz, hogy ezt közölje veled.

2023. okt. 5. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
4%
Meghiztal?
2023. okt. 6. 05:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Valószinüleg kedvel téged, szimpatikus is vagy neki, de nem szerelmes.

Az a férfi aki szerelmes, az nem így viselkedik.

Főleg nem alvàs terén.

2023. okt. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!