Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak rosszul esik az, hogy én nem rakom ki a közös élményeket instagramra semmilyen szinten, de én ezt azért nem teszem, mert egyáltalán nem érdekel az insta. Megoldás?
Van tini párkapcsolat rovat is...
Ha meg a párod felnőtt nőként viselkedik igy, akkor a mentalis betegségek rovatban kell kiírni
Talán a kisasszonynak fel kéne nőnie.
Nekünk nem, hogy közös képeink nincsenek kint Facebookon, de még csak ismerősök sem vagyunk a párommal, sőt, az sincs kint egyikünknél sem, hogy "kapcsolatban", pedig már jegyesek is vagyunk... :D
Nem a közösségi médián éljük az életünket ennyi. Aki fontos és akikkel ténylegesen kapcsolatban vagyunk, tudják, mi a helyzet, a többi ember, akiket csak fotón látok, de nem is beszélek, baromira nem érdekel.
Ha tényleg semennyire sincs aktivitás az Instán, akkor ezt meg kéne értenie. Legyen elég neki az, hogy ő feltesz képeket.
Nálunk kissé a Facén van hasonló szitu. Többféle képet én rakok ki, de én is csak megadott körnek állítom be. Ő nem szeret ilyet beállítani és ezzel szórakozni, ő kevesebbet tesz ki és valójában ki sincs írva nála a kapcsolat. Igazából most pont benne van a pakliban az is, hogy nagyon rossz társaságból mentettem ki és most valamennyire félti a kapcsolatunkat. De ő alapból sem volt nagyon fotózkodó, a profilképe is ősrégi és neki így jó. Tehát egyszerűen nem az interneten éljük ki egymást. Én jobban szeretem megosztani magamat, a túráimat, kettőnket... De kettőnket így sem mindenkinek. Ebből szerintem nem lehet semmiféle sértődés, persze ezt mi ketten át is beszéltük.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!