Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál a párodról ezek után?
Elmesélte nekem,hogy elment dolgozni a kollegájával és amit kaptak borravalót elfelezték,aztán még mentegette is magát,hogy ő nem olyan hogy az egészet elrakja,még erősködött is a munkatársának,hogy tegye el a felét,így fair. Ez elég rosszul esett nekem mivel multkor együtt mentem vele pakolni és 50-50-ben vegeztuk a munkat ugyanannyit dolgozott egyikunk mint a másik és miattam egy kicsivel tobbet is kapott és mondta nekem is hogy rakjam el de en nem tettem es velem nem eroskodott hogy de ez igy van rendjén csak elrakta,én fújom fel?
Szintén multkor segitettem a családjának pakolni és utána én hívtam el őt vacsorázni.ő nem ajanlott fel semmit,most nem pénzre gondolok(hatterstoty,hogy sokat dolgozik) pl egy olyan nap amikor csak ketten vagyunk es kitalalunk valami programot...jogtalanul érint rosszul ez a dolog?
Elmondtam neki erre megsértődött és azóta nem beszél velem,olyan tiszteletlenul viselkedett hogy este lelocsolta az utcai ruhamat vizzel hogy most mehetek haza.
8 itt ő visel rl téged nem forditva.
Ha egy pasi engem meghivna vacsizni aztán ezt sérelmezné hogy meghívott le is üvöltenèm a fejét.
Meg ha nem kérted a pénzt de aztán ezért számonkérsz, engem azért is.
Én azt sérelmeztem hogy úgy érzem mindig én adok,jol esett volna ha egyszer ő jár a kedvemben és nem pénzbeli dologrol beszélek
Csak rossz hallgatni hogy eloadja magát,hogy mindenkivel milyen egyenes és korrekt miközben pont velem akivel a legjobban "kellene" nem.
A leggusztustalanabb dolognak tartom, amikor valaki egy párkapcsolatban is játszmázik, meg keresi, hogy hol tudná hátbaszúrni a "párját", vagy hogy épp mit tudna felhánytorgatni.
"egy kicsivel tobbet is kapott és mondta nekem is hogy rakjam el de en nem tettem es velem nem eroskodott"
Dedó, dedó, dedó.
Te betegesen irigy vagy mindenkire. Normális körülmények között egy párkapcsolat őszintébb és bensőségesebb viszony, mint egy munkatársi. Munkatársak, meg távoli ismerősök között van egyfajta elvárt ellenkezés, és a "kényszeres felezés". Ami lehet, hogy hülyeség, és színjáték, de mégis mélyen beleivódott a szokásainkba. Ha valaki idegennel kell osztozkodni, akkor ha nincs egyéb, nagyon nyomós ellenérv, mindig fele-fele arányban kell azt. Amit általában megelőz némi udvariassági civakodás, de ez igazából csak színjáték. Tudod, olyan ez, mint amikor szívességért cserébe illemből elsőre illil elutasítani a jutalmat, de harmadjára meg illik elfogadni. Ezek ellen nem tudunk mit tenni, ezek kialakult szokások.
De normális körülmények között egy párkapcsolatban tök felesleges, sőt, káros is színészkedni. Bizalom, nyíltság, őszinteség, hűség. Ezek lennének az alapjai egy párkapcsolatnak. Ott ha én azt mondom, hogy "tedd el nyugodtan a felét", azt nem azért mondom, mert azt várom, hogy a másik színpadiasan ellenkezzen, és majd a harmadik menetben egyezzen bele, hogy 50:50, hanem azért, mert úgy gondolom. A legfőbb bizalmasommal pedig miért is kellene játszmázni??
Ez a vacsorás dolog is ultragáz. Normális körülmények között nem azért hívjuk meg a szerelmünket valahová, mert betegesen várjuk, hogy kapjunk cserébe valamit. Ez a "kapcsolat" ezer sebből végzik. Gondolom, ez csak egy töredéke a problémás dolgaitoknak, és volt még bőven olyasmi, ami nem illene bele egy normális kapcsolatba. Ezek után én nem csodálkozok, hogy nyakadba borított egy pohár vizet. Dedós, manipulatív módon viselkedsz, és még utána te kéred őt számon? Ugyan már.. :D
"Csak rossz hallgatni hogy eloadja magát,hogy mindenkivel milyen egyenes és korrekt miközben pont velem akivel a legjobban "kellene" nem."
Miért, szerinted ebben mi nem volt egyenes vagy korrekt? Ő pont, hogy az volt. Te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!