Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál a párodról ezek után?
Elmesélte nekem,hogy elment dolgozni a kollegájával és amit kaptak borravalót elfelezték,aztán még mentegette is magát,hogy ő nem olyan hogy az egészet elrakja,még erősködött is a munkatársának,hogy tegye el a felét,így fair. Ez elég rosszul esett nekem mivel multkor együtt mentem vele pakolni és 50-50-ben vegeztuk a munkat ugyanannyit dolgozott egyikunk mint a másik és miattam egy kicsivel tobbet is kapott és mondta nekem is hogy rakjam el de en nem tettem es velem nem eroskodott hogy de ez igy van rendjén csak elrakta,én fújom fel?
Szintén multkor segitettem a családjának pakolni és utána én hívtam el őt vacsorázni.ő nem ajanlott fel semmit,most nem pénzre gondolok(hatterstoty,hogy sokat dolgozik) pl egy olyan nap amikor csak ketten vagyunk es kitalalunk valami programot...jogtalanul érint rosszul ez a dolog?
Elmondtam neki erre megsértődött és azóta nem beszél velem,olyan tiszteletlenul viselkedett hogy este lelocsolta az utcai ruhamat vizzel hogy most mehetek haza.
A többi story se piskóta.
De ez: ",olyan tiszteletlenul viselkedett hogy este lelocsolta az utcai ruhamat vizzel hogy most mehetek haza."
Tudod kit. Idióta óvodás.
Egyszer már volt ez a kérdés, ugye? Ha jól emlékszem a többség akkor is azt mondta hogy hagyd a francba.
Most ez az utolsó mondat... Menjél, aztán ha vannak nálad cuccai pakold össze neki, ha van kulcsa, akkor zárcsere, és menjen a fenébe, találsz sokkal jobbat. Ez nagyon undorító viselkedés
"Mit gondolnál a párodról ezek után?"
Inkább rólad kéne hogy szóljon a kérdés.
"Szintén multkor segitettem a családjának pakolni és utána én hívtam el őt vacsorázni.ő nem ajanlott fel semmit,most nem pénzre gondolok(hatterstoty,hogy sokat dolgozik) pl egy olyan nap amikor csak ketten vagyunk es kitalalunk valami programot..."
Mert nem az első eset, hogy semmibe vesz, de te még mindig hagyod neki, hogy feltorolje veled a padlót.
Ő nem tehet róla hogy megteheti ezt veled, egyedül te vagy a hibás abban, hogy felmosórongyként tekint rád, mert engeded neki.
Összeilletek szerintem is.
De ha szerinted mégse akkor még ma rakd ki!
Ha te balfékeskedsz az nem az ő hibája.
Te mondtad neki hogy nem kell.
Es te hivtad el vacsira is.
Nekem is rosszul esne ha később meg ezt nekem felhánytorgatnák. Neki van igaza.
Ha megszabadulsz tőle, akkor egy idő után rendbe jössz lelkileg és össze akadsz valami normálisabbal.
Ha jól veszem ki a szavaidból, még nem éltek együtt.
Amit én látok fő problémának:
Elmondtad neki a problémádat. És ahelyett hogy megbeszéltétek volna rendesen, vitába torkollt. Ezzel még semmi baj. Előfordul. No! De ő egy SZÓBELI nézeteétérést úgy torol meg, hogy leönti a ruhád (megaláz), hogy így menj haza. Látható nyomot akart hagyni rajtad hogy habmár az utolsó szó nem is lehet az övé.
A következő tudod mi lesz? Megüt. Együttélésnél meg is fog verni.
Ez az ember kicsinyes, buta véglény. Ennél egyedülnis jobb, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!