Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnál ez esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál ez esetben a párodról?

Figyelt kérdés

Pár napja rossz kedve van azt mondta hozzám sincs kedve,ami elég rosszul esett,kérdeztem van e valami problémája? Erre csak annyit mondott,hogy nem mondja el mert ugyis kiakadnék rajta és azota szurkál üzenetekkel mindig tesz egy gúnyos megjegyzést,pl egyik nap irtam neki irjon ha epsegben hazaértek,erre kiakadt hogy miért irok neki ilyen hülyeségeket es gunyosan megjegyezte,hogy nem,éppen a korházban fekszik

Szerintem ezzel egyáltalán nem kellene szórakozni...nem tudom hova tenni...nem mondja el semmikepp mi baja viszont folyamatosan ilyen megjegyzéseket tesz ami nagyon bánt,nem tudom mit tehetnék,hogy átlendüljön ezen...

2023. máj. 31. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ő nagyon bunkó veled és direkt provokál, mert eltávolodott és nincs pofája közölni, hogy köszi, de... te meg még nyomulsz meg aggódsz, hogy épségben hazaért-e. Hagyd békén. Majd kíváncsi vagyok, mikor lesz jobb kedve és mikor jelentkezik nálad. Elárulom: soha napján.
2023. máj. 31. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem valamit csinált amitől most lelkifurkája van (pl megcsalás) és próbál olyan fusztráló környezetet teremteni amíg élhetetlen lesz neked és szakítasz, megmentve őt ettől a kellemetlenségtől.

Amit csinálj: mivel menekül, állj oda elé és konkrétan kérdezz rá hogy mi a baja, mondja el őszintén. Ne tántordj el addig míg ki nem derül az igazság. Legyél állhatatos. Mindenféle bullshittel fog jönni. Ne halld meg, csak a lényegre koncentrálj. Lehet félóra bullshit után fogja kinyöszörögni.

30/N

2023. máj. 31. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Idegesiti hogy pattogsz
2023. máj. 31. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom mit tehetnék,hogy átlendüljön ezen..."

Semmit.

Ha nincs kedve hozzád és nem beszél, akkor részéről vége.

2023. máj. 31. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valamit hallott rólad,, vagy valamit elrontottál szerinte és ezért ilyen, ki akarja provokálni, hogy szakíts vele, ennyi. Még nem esett le?
2023. máj. 31. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az a helyzet, amikor a pasi már nem szeret, de gerinctelen ahhoz, hogy egyenesen szakítson. Inkább elkezd elviselhetetlenül viselkedni, amíg végül te szakítasz.
2023. máj. 31. 18:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Azóta normalisan viselkedik megint,olyan mint volt...legutobb egy éve viselkedett igy aztan kiderült a munkahelyén leesett a jég a teherautórol és kár esett az autóban,akkor volt ilyen de utána is nagyon sokáig nem mondta el...most sem akar ŕola beszélni...
2023. máj. 31. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki, ne keresd és ha keres se válaszolj. Ez így kuka.
2023. máj. 31. 19:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy megint valami ilyesmi van amit írtam? Vagy szerintetek mindenkepp ez a lerázós dolog?
2023. máj. 31. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja tudni megmondani csak ő. Beszélj vele
2023. jún. 1. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!