Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnál ezek után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál ezek után a párodról?

Figyelt kérdés

Egyik este meghivtam vacsorázni étterembe mentünk miután a szüleinél segitettem tuzifat pakolni,legalább 3 órán keresztül pakoltuk olyan sok volt el is fáradtam aztán másnap a párom kijelentette hogy most egy hétig egyedül szeretne lenni nincs kedve találkozni ez volt tegnap ma nem irt egy szót sem

Ilyen hirtelen már nem akar velem lenni? Nem tudom mit gondoljak kerdeztem mondja meg egyenesen ha ez van ne álltasson de nem mond semmit csak hogy a héten nincs kedve találkozni

Mire vélnetek ezt? Arra vár hogy én lépjek?

2023. okt. 2. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem màr az fura az egeszben hogy te segitesz nekik de aztán még te hivod meg vacsorázni?
2023. okt. 2. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Segítség után neki kellett volna téged meghívni és kedvedben járni. Ha az én párom jelentené ki, hogy 1 hétig nincs kedve találkozni, akkor elgondolkoznék a közös jövőn.
2023. okt. 2. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon furán hangzik az, hogy egy kapcsolatban nem vagytok képes kommunikálni. Én nem tudom elképzelni, hogy így lennék együtt valakivel. Nem hiszem, hogy ez az első alkalom, és eddig nagyon áthatóan megosztottátok volna egymással a gondolataitokat, csak most ez az egy darab eset más. :/

Hát szerintem egyedül akar lenni, ahogy írta. Annyit megtennék én, hogy megkérném, hogy mondja el, miért. Ha nem válaszol semmit és eltelik egy hét... eléggé elgondolkodtató, hogy miért kellene nekem ez a kapcsolat, ahol annyira nem méltatnak, hogy 3 mondatban megindokoljanak valamit.

2023. okt. 2. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
A szüleihez azért mentél fát pakolni,hogy azok lecsekkoljanak. Amíg ott voltál,ők figyeltek téged. Nekik nem voltál szimpatikus,ezért a hirtelen távolság tartás. A párod az a fajta,aki még nem vált le. Sztem hagyd.
2023. okt. 2. 12:58
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem jöttél be a szülőknek, amit jeleztek, a párod most gondolkozik, magyarul veszett fejsze nyele.

Ohhh,juteszembe, még jó, hogy csak pakoltál, nem kellett hasogatni..

2023. okt. 2. 13:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Már több mint 4 éve együtt vagyunk ismernek a szülei...
2023. okt. 2. 13:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Négy év után, itt kell megkérdezni? Lehet terhes, és nem tudja hogyan mondja el.
2023. okt. 2. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az egy napig nem tali is szakító ok lenne (mármint ha konkrétan kimondaná hogy hozzám nincs kedve és nem akar látni)
2023. okt. 2. 13:23
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
És semmi magyarázatot nem adott erre, csak egy hétig ne keresd? Én lehet ott bontanám a kapcsolatot, ilyet azért nem lehet csinálni. Hülyére vesz, az van.
2023. okt. 2. 13:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztem miért ne talalkozzunk,azt mondta nincs kedve...de kerdeztem hogy igen azt mar olvastam parszor de mi az oka es erre csak elismetli,hogy nincs kedve
2023. okt. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!