Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál ezek után a párodról?
Egyik este meghivtam vacsorázni étterembe mentünk miután a szüleinél segitettem tuzifat pakolni,legalább 3 órán keresztül pakoltuk olyan sok volt el is fáradtam aztán másnap a párom kijelentette hogy most egy hétig egyedül szeretne lenni nincs kedve találkozni ez volt tegnap ma nem irt egy szót sem
Ilyen hirtelen már nem akar velem lenni? Nem tudom mit gondoljak kerdeztem mondja meg egyenesen ha ez van ne álltasson de nem mond semmit csak hogy a héten nincs kedve találkozni
Mire vélnetek ezt? Arra vár hogy én lépjek?
Nekem nagyon furán hangzik az, hogy egy kapcsolatban nem vagytok képes kommunikálni. Én nem tudom elképzelni, hogy így lennék együtt valakivel. Nem hiszem, hogy ez az első alkalom, és eddig nagyon áthatóan megosztottátok volna egymással a gondolataitokat, csak most ez az egy darab eset más. :/
Hát szerintem egyedül akar lenni, ahogy írta. Annyit megtennék én, hogy megkérném, hogy mondja el, miért. Ha nem válaszol semmit és eltelik egy hét... eléggé elgondolkodtató, hogy miért kellene nekem ez a kapcsolat, ahol annyira nem méltatnak, hogy 3 mondatban megindokoljanak valamit.
Nem jöttél be a szülőknek, amit jeleztek, a párod most gondolkozik, magyarul veszett fejsze nyele.
Ohhh,juteszembe, még jó, hogy csak pakoltál, nem kellett hasogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!