Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál ezek után a párodról?
Egyik este meghivtam vacsorázni étterembe mentünk miután a szüleinél segitettem tuzifat pakolni,legalább 3 órán keresztül pakoltuk olyan sok volt el is fáradtam aztán másnap a párom kijelentette hogy most egy hétig egyedül szeretne lenni nincs kedve találkozni ez volt tegnap ma nem irt egy szót sem
Ilyen hirtelen már nem akar velem lenni? Nem tudom mit gondoljak kerdeztem mondja meg egyenesen ha ez van ne álltasson de nem mond semmit csak hogy a héten nincs kedve találkozni
Mire vélnetek ezt? Arra vár hogy én lépjek?
Nekem is már az fura, hogy te mész segíteni, aztán te hívod meg. És ezek után ő nem áll veled szóba...
Na meg az is hogy 4 év után még mindig csak találkozgattok... Aki ennyi idő után se akar összeköltözni, az már nem is fog.
Én 23 ő 29
Tervezgettuk már az összeköltözést de most is olyan anyagi helyzetben van hogy az albérletét sem tudja kifizetni,vannak problémák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!