Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnál ezek után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál ezek után a párodról?

Figyelt kérdés

Egyik este meghivtam vacsorázni étterembe mentünk miután a szüleinél segitettem tuzifat pakolni,legalább 3 órán keresztül pakoltuk olyan sok volt el is fáradtam aztán másnap a párom kijelentette hogy most egy hétig egyedül szeretne lenni nincs kedve találkozni ez volt tegnap ma nem irt egy szót sem

Ilyen hirtelen már nem akar velem lenni? Nem tudom mit gondoljak kerdeztem mondja meg egyenesen ha ez van ne álltasson de nem mond semmit csak hogy a héten nincs kedve találkozni

Mire vélnetek ezt? Arra vár hogy én lépjek?

2023. okt. 2. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van valakije.
2023. okt. 2. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is már az fura, hogy te mész segíteni, aztán te hívod meg. És ezek után ő nem áll veled szóba...

Na meg az is hogy 4 év után még mindig csak találkozgattok... Aki ennyi idő után se akar összeköltözni, az már nem is fog.

2023. okt. 2. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk ez jogos. 4 év után még nem is éltek együtt? Hány évesek vagytok?
2023. okt. 2. 14:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Én 23 ő 29

Tervezgettuk már az összeköltözést de most is olyan anyagi helyzetben van hogy az albérletét sem tudja kifizetni,vannak problémák...

2023. okt. 2. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Te a férfi vagy? És fiatalabb nála? Na nem mintha ez gond lenne,csak lehet neki már közel a 30-hoz beugrott,hogy gyerek kellene,viszont nem téged tartana megfelelő apajelöltnek.
2023. okt. 3. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Megbántottad volna valamivel? Csak erre tudok gondolni. Vagy szeretne tovább lépni...
2023. okt. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!