Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés. Mit gondolnál a párodról, ha a fizetése nagy részét a hobbijára költené el?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a hobbija pl az, hogy régi fegyvereket gyűjt és erre költi a fizetésének azt a részét amit mondjuk félre lehetne tenni egy nyaralásra.2018. júl. 6. 18:57
1/13 anonim válasza:
Fizetéstől is függ, de általában az antik dolgok értékállóak, szóval nem kidobott pénz.
2/13 anonim válasza:
Ha nem a rezsi és a koszt pénzt költi rá akkor felőlem nyugodtan, hisz ő dolgozik meg érte.
3/13 anonim válasza:
Ha mellette normálisan meg tudnánk élni (vagyis nem éheznénk stb.) akkor nem zavarna.
4/13 anonim válasza:
Ha mellette jut mindenre és ugyanúgy meg lenne a kényelmem nekem és adott esetben a gyerekeknek is, akkor hagynám. De volt egy olyan pasim, aki szinte minden pénzet dj-s cuccokra költötte, közben aprópénzért járt zenélni. Na ezt nem bírtam elviselni. Amivel végleg kiverte a biztosítékot az az volt, mikor tőlem akart fél millát kölcsön kérni (előtte egy héttel mondtam neki, hogy 580 ezer van félretéve).
5/13 anonim válasza:
Tisztàban vagyok azzal, hogy az a sajàt pénze, de én nem tudnék komolyan venni olyan embert aki hobbira elszórja a pénzét. Bizonyos, nem extrém összegeket, mondjuk 10-30 ezret pàr havonta oké. Ennyit én is költök magamra, konktétan könyvekre, amikor belefér, mert szeretek olvasni, de az nem jàtszik, hogy a költekezése miatt csak én fizessem a megélhetésünket vagy akàr a megtakarítàsunkat, mert ő adott hónspban elverte az összes pénzét. Ha nem szenvedi meg a megélhetés, vagy a megtakarítàs, akkor sem szeretem a pénzszóràst. Kölcsön plàne nem adnék. Szóval nem kezdenék ilyen emberrel. Olyan férfival vagyok aki hasonló beàllítottsàgú, és tudja, hol a hatàr. Mindketten költünk sajàt szórakozàsra, de nem minden hónapban, és nem minden maradék pénzt ami nem rezsire, kajàra vagy félretenni megy el.
6/13 anonim válasza:
Ha nem nyomorog, és picit meg is tud takarítani, akkor tőlem arra költ, amire akar.
7/13 anonim válasza:
Nekem nem a pénzzel van a bajom, hanem ezzel a hobbival.
8/13 anonim válasza:
Ha már a párom, akkor egy olyan ember, aki képes felmérni, hogy mire és hogyan ossza be az általa megkeresett pénzt. Nem lennék együtt olyan emberrel, aki a hobbijára költi a pénzét úgy, hogy közben pedig ezzel anyagi gondokat okoz magának. Pl. a hónap végén már nem marad ételre, a saját számlái befizetésére. Amíg képes racionális döntéseket hozni a saját keresetével kapcsolatban, addig az ő dolga, hogyan gazdálkodik vele.
9/13 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen, hogy párom pénze, én pénzem. Pénzünk van, a nagyobb kiadásokat pesig egyeztetjük.
Nem lennék boldog, mert a hobbira mi sosem szoktuk a fizetés nagy részét elszórni, kidobni. Költünk rá reális összeget, a többiből inkább veszünk valamit a gyereknek, vagy félretesszük. Mi mindig gyűjtünk épp valamire, ami nagyobb kiadás.
10/13 anonim válasza:
HA van megtakarítása, rak félre közös programokra, nyaralásra is pénzt, és az ezeken fennmaradó összeget költi a hobbijára: tegye nyugodtan.
Amennyiben nincs egy Ft megtakarítása, minden programot nekem kéne állni, a nyaralást is csak nekem kéne állni, akkor rövid időn belül szakítanék. Nem fogok egy felnőtt embert finanszírozni semmilyen formában azért, mert neki csak a hobbija létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!