Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnal egy norol ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnal egy norol ha melyen a szemedbe nezne?

Figyelt kérdés

Szoval egy melohelyen dolgoztok, nagyon nagyon tetszetek egymasnak, de mindketten hazasok vagytok.

Napi szinten bamulod a not es a no is teged. Aztan hirtelen a no kijelenti h szeretne ha tobbet nem neznetek egymasra, mert nem akarja megcsalni a ferjet, es megker h keruld el.

Te mit gondolnal a norol?

2015. júl. 6. 16:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mindezt ugy, h meg sosem beszeltetek.
2015. júl. 6. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Mivel egy helyen dolgoznánk érdekesen kerülném el. Mondjon fel, ha akar, de én miatta nem tenném.
2015. júl. 6. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Azt, hogy hülye :D Szemezünk, ő meg kijelenti, hogy nem csalja meg a férjét úgy, hogy nem is beszélünk? Hahaha :D
2015. júl. 6. 16:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Jo oke, de tiszteletben tartanatok azt, h nem neztek ra?:-)))
2015. júl. 6. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem :D Tartsa be ő, ő nem akar félrelépni.
2015. júl. 6. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért nehogymár a nő legyen kikiáltva mint rossz ember.

Igen, tiszteletben tartanám, de sokkal valószínűbb, hogy nem kerülnék ilyen helyzetbe.

2015. júl. 6. 16:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy rossz ember :D Csak nekem fura, hogy nem beszéltek még soha, de már arról spekulál, hogy itt megcsalás is lehetne, ha ő belemenne - mintha meg lenne róla győződve, hogy a pasi meg akarná csalni a feleségét.
2015. júl. 6. 17:18
 8/11 A kérdező kommentje:

7-az egyertelmu h akar valamit, leven o egy ilyen alkat, errol "hires" es nem ez lenne az elso pelda arra, hogy elment valakivel a munkahelyerol, most pedg engem szemelt ki.

Szeretnem megelozni a kesobbieket, csak nincs otletem, hogy hogy mashogy lehetne:-))

2015. júl. 6. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Ebből még lesz valami :) Mivel "mélyen" a szemcsidbe néz tuti érezz vmi vonzalmat irántad vagyis mindketten vonzódtok egymáshoz ez biztos. Szerintem ez a sors keze... ;)az én munkahelyemen is van egy ilyen story :D még a végén kiderül, hogy ismerjük is egymást... :D muhaha
2015. júl. 6. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:

9-es :-)Nem akarom kipukkasztani a buborekot de ebben semmi sors keze nincs, ez egy elementaris szexualis vonzalom koztunk, allatias dugas, semmi romantika es szivecskek, vegzet pedig vegkepp nem:-))

Persze, h vonzodik hozzam orulten ettol van ez az egesz problema:-))

A tied remelhetoleg romancra epul es beteljesules lesz a vege, en legalabbis drukkolok:-)

2015. júl. 6. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!