Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene engednem ezt a "barátság extrákkal" dolgot, ha már 1 hete nem írt?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően marha nehezen jön össze nekem ilyen, nehezen nyílok meg bárkinek, nincsenek barátaim

Amikor már a belső frusztráltságom a tetőfokára hágott elutaztam egyedül Spanyolországba 1 hónapra, és ott sikerült összeakadnom egy csajjal akivel eléggé jól kijöttünk mondjuk így

Már első nap szexeltünk találkozás után, ő törte meg a jeget azzal, hogy csókolni kezdett, majd én erre vettem a lapot és utána meghúztam

és utána 1 hétig elég sokat szexeltünk, jól kijöttünk.. állandóan azt kérdezgette, hogy "mi tetszik benne annyira"

Nem találtam vadítóan szépnek, se csúnyának, de volt amikor bizonyos ruhába öltözött akkor nagyon szexinek láttam, a bőre és a haja nagyon szép volt, de az az energia ami körülvette az teljesen "megbénított" és annyira sugárzóan szeretetteljes személyisége volt, hogy nem bírom elfelejteni, de még így sem tudtam volna elképzelni komolyabbat, lehet, hogy ő sem, nem tudom.. Azt mondjuk, sokszor mondta, hogy nem bókolok neki eleget :D

Nagyon sokat kritizált egyébként, hogy nem vezetek elég jól (új kocsikat sokáig szoknom kell),

És aztán hazaköltöztem azóta egyre kevésbé válaszol, most már 1 hete nem írt, és naponta többször gondolok rá

Utolsó üzenete az volt, hogy "mikor megyek fel hozzá decemberben?" De amúgy meg alig ír.. ha igazán érdekelném, akkor nyilván írna, mert tudom, hogy sokat lóg a telefonján

30F

2023. okt. 30. 10:21
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
tegnap beszéltem vele, majd beszélünk megint kicsit átgondoltabban. A terv az, hogy decemberben, vagy novemberben találkozunk azt eldöntöm mit akarok
2023. okt. 31. 10:03
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez bukta, addigra kihul minden, ami volt. A vasat addig kell utni, amig meleg. Te fel seggel akarsz megulni egy lovat, ami nem fog menni. Gondolj bele masik nezopontbol. Amikor ilyet latok noben, hogy nem tudja mit akar, akkor azonnal kilepek. Milyen szinten komolytalan, akinek hetek, honapok kellenek letisztazni magaban, hogy vegulis mit akar? Na te pont ezt adtad elo ferfiben, kiabrandito.
2023. nov. 1. 11:30
 33/33 A kérdező kommentje:

De ő is mond ezt azt, szóval nem tudom, hogy csak én voltam az oka

Most atment "playing hard to get" üzemmódba.

Hat pedig szerintem letezik ilyen

2023. nov. 1. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!