Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön ha megígéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön ha megígéri?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel összejárunk, amolyan barátság extrákkal, mert több mint csak szex, de kevesebb mint rgy normális kapcsolat.

Megbeszéltük hogy amíg mi összejárunk,mással nem lehetünk. Ha pedig valamelyikünknek lesz valaki akkor szólunk és vége.

1,5 éve tart a dolog. Kb minden hétvégén találkozunk. Kb egy hónapja van az, hogy minden hétvégére megígéri hogy jön, én elkészülök meg minden,várom és sehol senki. Hívom,nem veszi fel. Mjad másnap jön olyan indokokkal hogy bocsi bealudtam, meg ilyenek. Szóval egy hónapja nem találkoztunk.

Vajon lehet valakije? Akkor meg miért nincs benne annyi hogy megmondja és amúgy meg miért írogat nekem hétköznap? A 4.hétvégémet rontotta el...

20L

2023. máj. 28. 22:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Felénk azt mondják, hogy ha egyszer átver, az az ő szégyene, ha többször, akkor az már a tiéd.
2023. máj. 28. 22:40
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg neki, hogy részedről vége.
2023. máj. 28. 22:42
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Van valaki, akinek udvarol. Téged nem akar elveszíteni, ezért nem szól.
2023. máj. 28. 23:15
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Bizony, hogy van valaki más is a képben. Talonban tart, hogy legyen egy fix punci és csak akkor dob, amikor a màsik biztos lesz. Ne alázd magadat, szépen pattintsd le. Mondjuk szerintem az se egészséges, hogy másfél éve benne vagy egy ilyen se veled, se nélküled kapcsolatban. Zárd le és keress egy olyan partnert, aki meg is becsül téged.
2023. máj. 28. 23:16
 5/30 anonim ***** válasza:
61%

4, megbecsüli, nem is az a baj. A gond az, hogy ez nem egy felvállalt kapcsolat , amivel tervezni lehet, ahol van felelősség és elköteleződés.

20 évesen erre nem érdemes túl sok időt pazarolni.

2023. máj. 28. 23:19
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mondja meg, mert tetszik neki, hogy egyszerre több lánnyal dugatja magát.
2023. máj. 28. 23:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az hogy több szexkapcsolat,

vagy en elsőre arra gondoltam, hogy a másikat komolyra akarja, de amég nem fix addig téged se dob.

2023. máj. 29. 00:39
 8/30 anonim ***** válasza:
A legvalószínűbb az, hogy alakul egy kapcsolata valakivel, de még nem biztos, hogy tartós lesz. Azért nem mondja meg neked, mert tartalékba akar megtartani arra az esetre, ha az nem jönne össze. Nem akar két szék között a földre ülni.
2023. máj. 29. 07:48
 9/30 A kérdező kommentje:
csak az a gond hogy én meg eléggé belezúgtam, csak magamnak se akartam beismerni. :(
2023. máj. 29. 07:55
 10/30 A kérdező kommentje:
van másik srác aki meg folyamatosan elhívna randizni és nagyon szépen viselkedik velem,szóval lenne nekem is más, de én azt mondtam neki hogy nem akarok most semmi és legyünk barátok, mert hát közben belezúgtam ebbe a barátság extrákkal fiúba.:(
2023. máj. 29. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!