Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön ha megígéri?
Van egy srác akivel összejárunk, amolyan barátság extrákkal, mert több mint csak szex, de kevesebb mint rgy normális kapcsolat.
Megbeszéltük hogy amíg mi összejárunk,mással nem lehetünk. Ha pedig valamelyikünknek lesz valaki akkor szólunk és vége.
1,5 éve tart a dolog. Kb minden hétvégén találkozunk. Kb egy hónapja van az, hogy minden hétvégére megígéri hogy jön, én elkészülök meg minden,várom és sehol senki. Hívom,nem veszi fel. Mjad másnap jön olyan indokokkal hogy bocsi bealudtam, meg ilyenek. Szóval egy hónapja nem találkoztunk.
Vajon lehet valakije? Akkor meg miért nincs benne annyi hogy megmondja és amúgy meg miért írogat nekem hétköznap? A 4.hétvégémet rontotta el...
20L
4, megbecsüli, nem is az a baj. A gond az, hogy ez nem egy felvállalt kapcsolat , amivel tervezni lehet, ahol van felelősség és elköteleződés.
20 évesen erre nem érdemes túl sok időt pazarolni.
Vagy az hogy több szexkapcsolat,
vagy en elsőre arra gondoltam, hogy a másikat komolyra akarja, de amég nem fix addig téged se dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!