Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön ha megígéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön ha megígéri?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel összejárunk, amolyan barátság extrákkal, mert több mint csak szex, de kevesebb mint rgy normális kapcsolat.

Megbeszéltük hogy amíg mi összejárunk,mással nem lehetünk. Ha pedig valamelyikünknek lesz valaki akkor szólunk és vége.

1,5 éve tart a dolog. Kb minden hétvégén találkozunk. Kb egy hónapja van az, hogy minden hétvégére megígéri hogy jön, én elkészülök meg minden,várom és sehol senki. Hívom,nem veszi fel. Mjad másnap jön olyan indokokkal hogy bocsi bealudtam, meg ilyenek. Szóval egy hónapja nem találkoztunk.

Vajon lehet valakije? Akkor meg miért nincs benne annyi hogy megmondja és amúgy meg miért írogat nekem hétköznap? A 4.hétvégémet rontotta el...

20L

2023. máj. 28. 22:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%

Igen, ez a szokásos forgatókönyv, hogy kialakulnak általában a nőben érzelmek. Egy ilyen kapcsolatban meg nem jön az a megnyugtató biztonság és valakihez tartozás, mint egy párkapcsolatban szex után. Itt azt érzed, hogy csak használnak, mert ez így is történik gyakorlatilag, és te is használod a másikat.

Az ember nem érzelemmentes robot, hogy ezt ki tudja bírni hosszabb távon. Egy nő alapjaiban másképpen működik. Sajnos ennek sírás lesz a vége, ha nem lépsz ki. Így is úgyis, de ha te lépsz, a méltóságod egy fokkal jobban megmarad.

2023. máj. 29. 08:05
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz, az meg különösen, hogy még csak le se mondja. (De már zsinórban a többedik lemondás se utalna semmi jóra.) Te ezekre hogy reagálsz? Mindenképp le kéne zárnod, rohadt megalázó helyzetbe hoz.

Ha hirtelen változott meg, hosszú idő után, márpedig ezt írtad, akkor nem alapjáraton link, esélyes, hogy jött más is a képbe, aki már fontosabb, csak még nem kiforrott a dolog. De az sem kizárt, hogy más miatt nem akar már, de gerinctelen ezt megmondani, és mondjuk nem végleges még a döntése, „vészhelyzet” esetén előkapna még.

Ami miatt szintén le kéne zárni, ezek a „kapcsolatok” akkor működhetnek jól, ha egyik fél sem szerelmes a másikba.

2023. máj. 29. 09:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Vszínű lett valaki neki. Meg kell beszélnetek, ne hazudozzon.
2023. máj. 29. 10:46
 14/30 A kérdező kommentje:
ezaz, hogy azt beszéltük amikor ebbe az egészbe belevágtunk, hogy ha valakinek lenne valaki, akkor leülünk és megbeszéljük..
2023. máj. 29. 11:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így fer. Az elképzelhető, h a másik dolog kialakulóban van még csak, és ez az átfedés azért van. Nem szeretne két szèk közül a pad alá esni. Azt gondolom, bedzélnetek kell erről őszintén, de ahogy kivettem szavaidból, ő ezzel hadilábon áll.
2023. máj. 29. 11:29
 16/30 A kérdező kommentje:
igen,ha beszélni akarok bármi ilyesmiről akkor azt kapok hogy jaj ne már, beszéljünk másról vagy simán nem méltat válaszra.
2023. máj. 29. 12:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Alakulóban van komoly, téged talonban tart. Ez, hogy a hétvégi talikkal ennyiszer átvert, tényleg elég gáz. A srác nem akar tőled komolyat, tényleg csak szexre kellettél neki.

Az, hogy neked érzelmeid vannak, elég rossz, mivel ez egyoldalú.

A saját magad érdekében azt javaslom, hogy ezt zárd le vele

2023. máj. 29. 12:15
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
15 vagyok ismét. Ha ilyen, akkor tapló . Nem biztos h kell neked egy ilyen jellem. Elegánsan dobd ki, ha szereted, ha nem. Részéről már vmi úgyis megváltozott, bármi az ok. És nem egy korrekt ember. Nyitnod kellene a másik srác felé, aztán lesz vmi.😀
2023. máj. 29. 12:26
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
16, tévedtem, amikor azt írtam neked, hogy tart valamire. Ez egy egyszerű haszonleső fasz, akihez te kiváló alany vagy a naivitásoddal! Ha a lányom lennél, már agyoncsaptalak volna miatta! Ennyire ne vegye el az eszed a szerelem! Ez nem barátság extrákkal, hanem egy semmirevaló szexkapcsolat, kapcsolati faktorok nélkül. Egy barát nem kínozza a másikat és vigyáz rá, egy szexpartner meg azt csinálja, amiben megállapodtok. Nálatok egyik sem.
2023. máj. 29. 12:33
 20/30 anonim ***** válasza:
66%
És annyi még, hogy ezt Te hagyod neki! Azzal, hogy ingyen odadobtad magad. 19 voltam.
2023. máj. 29. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!