Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön ha megígéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön ha megígéri?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel összejárunk, amolyan barátság extrákkal, mert több mint csak szex, de kevesebb mint rgy normális kapcsolat.

Megbeszéltük hogy amíg mi összejárunk,mással nem lehetünk. Ha pedig valamelyikünknek lesz valaki akkor szólunk és vége.

1,5 éve tart a dolog. Kb minden hétvégén találkozunk. Kb egy hónapja van az, hogy minden hétvégére megígéri hogy jön, én elkészülök meg minden,várom és sehol senki. Hívom,nem veszi fel. Mjad másnap jön olyan indokokkal hogy bocsi bealudtam, meg ilyenek. Szóval egy hónapja nem találkoztunk.

Vajon lehet valakije? Akkor meg miért nincs benne annyi hogy megmondja és amúgy meg miért írogat nekem hétköznap? A 4.hétvégémet rontotta el...

20L

2023. máj. 28. 22:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Csak nem értem őt.

Pl most szombaton azt mondta hogy vasárnap átjön és még meg is kért hogy csonáljam meg a kedvenc közös kajánlat.

Én én az idióta elmentem vásárolni és megcsináltam. Akkor minek mond ilyet? Miért nem mondja hogy figyelj lett valakim,hagyjuk abba ezt az egészet.

2023. máj. 29. 13:18
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

21, miért hazudik a férfi? 1 Mert nem tudja elviselni azt, ha fájdalmat lát benned. 2. Mert felrakott a polcra kacatnak, ha kell elő tudjon venni.

Valahol nagyon sajnállak téged, mert ez nagy fájdalom lehet megélni…:( emlékszem én is az első csalódásomra, ami így utólag, sok sok évvel később teljesen átértékelődik, és a mai fejemmel másképpen cselekedtem volna. Pl. az első jelekre, ami arra utalt, hogy nem tart elég értékesnek, ajtót mutattam volna. Az, hogy a srác megbízhatatlan, nálam kizáró ok! Ez nem is a kapcsolati formán múlik! Én statim kitenném a szűrét a második ilyen alkalom után. Nem veszekedve, nem hangoskodva, de első alkalommal jelezném, azt, hogy ez nekem fáj, és ha fontos neki a kapcsolatunk, akkor vegye figyelembe az érzéseimet. Ha ezek után másodszor is előfordul, akkor vége. Nem kicsit, teljesen. Az én időm, az én érzéseim, a bizalmam, a hitem és a fiatalságom is fontos. Ha ez összetörik, az lerombol mind engem, mind a későbbi párkapcsolat esélyét.

Dora Gyulának vannak oktató videoi a férfi gondolkodásról, működésről. A YouTube-on megtalálod. Érdemes végighallgatni, okulni, tanulságos és kiváló befektetés magadba.

Ez a srác sajnos kuka. Nem számítasz neki semmit. Sajnálom, fel a fejjel. Legközelebb okosabb leszel.

2023. máj. 29. 13:34
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Azok után, hogy hetek óta ígérget és sehol semmi, megkér, hogy csináld meg a kedvenc kajátokat és te meg is csinálod, hát észnél vagy te?

A legjobb az lenne minden szempontból, ha megírnád neki, hogy részedről ez ennyi volt.

2023. máj. 29. 13:38
 24/30 anonim ***** válasza:
43%

Ja, es hívd meg a barátnőket ma ebédre, vacsira 😁 jöhetnek srácok is:) ( akkor is ha most utálod mind őket) csinálj egy fotót a közös kajáról, ahogy jól érzitek magatokat, majd küld el a srácnak a következő felirattal:

- ez a kapcsolat nekem nem ad többé semmit!

-rájöttem, hogy csak használsz

-soha többé ne keress! (by Dora Gyula :)

Majd tilt mindenhonnan! Meg fogja ütni a guta 😅

2023. máj. 29. 13:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, esküszöm megsajnáltalak téged. Még a kedvenc kajáját is megfőzöd neki, ő meg el se megy. Ez a srác csak szórakozik veled. Tényleg el kell engedned. Később lesz majd olyan srác, aki megbecsül és értékel téged
2023. máj. 29. 13:44
 26/30 anonim ***** válasza:

"És annyi még, hogy ezt Te hagyod neki! Azzal, hogy ingyen odadobtad magad"

:DD

Kölcsönösen használják egymást, a kérdező nem egy tárgy, aki csak úgy oda dobja magát hogy csináljanak vele, amit akarnak.

Ebből neki is előnye volt.

2023. máj. 29. 15:09
 27/30 anonim ***** válasza:
26, miután a kapcsolat érzelmileg egyenlőtlen, ez nem teljesen állja meg a helyét.
2023. máj. 29. 15:46
 28/30 anonim ***** válasza:
18%

27, a kettő teljesen egymástól független dolog.

Közös megegyezésen alapú szexuális kapcsolatot az övék, tehát kölcsönösen használják egymást.

2023. máj. 29. 16:10
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
Ez már nem kölcsönös, ha valaki megbízhatatlanná válik és nem tartja magát azokhoz az alapelvekhez, amiben közösen megegyeztek. Továbbá az sem tartozik egy szexkapcsolathoz, hogy a másikra főzünk, gondoskodunk róla és ezt bármelyik fél el is várja. Majd miután megvásároltatja és megfőzeti az érzelmileg kiszolgáltatottabb féllel a menüjét, átveri és eltűnik .
2023. máj. 29. 16:42
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Persze ehhez kell egy másik fél is, aki hagyja…. De nekem erkölcsileg alap lenne, hogyha tudom, hogy a másik odavan értem, akkor nem élősködöm rajta és nem is fogadok el tőle mindent! Már, ha ez az érzelem egyoldalú a részéről. Egy baráttal meg ennek a felét sem csinálom meg! Volt barátság extrám kapcsolatom, szerető is voltam, ezek a dolgok akkor működőképesek, ha az alap játékszabályokat mindketten betartják.
2023. máj. 29. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!